Το HBO Max Παράγγειλε Το "Dead Boy Detectives"

0

Σύμφωνα με το Variety, το HBO Max παράγγειλε το επεισόδιο-πιλότο του "Dead Boy Detectives", την τηλεοπτική μεταφορά του comic που δημιούργησε ο Neil Gaiman για την DC Comics.

"Η ιστορία ακολουθεί τους 'Dead Boy Detectives', την ομάδα που αποτελείται από τους Charles Rowland και Edwin Paine, τα φαντάσματα δυο νεαρών αγοριών, που αποφάσισαν να μην εισέλθουν στην μεταθανάτια ζωή, προτιμώντας να παραμείνουν στη Γη και να εξερευνούν μεταφυσικά εγκλήματα."

Το σενάριο του πιλότου έχει γράψει ο Steve Yockey ("Supernatural"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Jeremy Carver και Greg Berlanti.

Οι χαρακτήρες του comic που δημιούργησε ο Neil Gaiman ("The Sandman", "Lucifer", "American Gods") και εικονογράφησαν οι καλλιτέχνες Matt Wagner και Malcolm Jones III, εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο τεύχος 25 της σειράς comic "Sandman" το 1991. Έκτοτε, οι χαρακτήρες επανεμφανίστηκαν σε διάφορες άλλες εκδόσεις, ενώ το 2001 απέκτησαν την δική τους μίνι σειρά "Sandman Presents: Dead Boy Detectives", μια σειρά αποτελούμενη από τέσσερα τεύχη που έγραψε ο Ed Brubaker και εικογράφησε ο Bryan Talbot.

Έτσι, ύστερα από το "Lucifer", το "Good Omens", το "American Gods" και προσεχώς τα "The Sandman" και "Anansi Boys" ένα ακόμη comic του Neil Gaiman παίρνει το δρόμο για την τηλεόραση.

Τα γυρίσματα του πρώτου επεισοδίου του "Dead Boy Detectives", θα ξεκινήσουν τον Νοέμβριο και αν το τελικό αποτέλεσμα ενθουσιάσει τους παραγωγούς, τότε το HBO Max θα παραγγείλει ολόκληρη την πρώτη σεζόν...

 

Το HBO Max Παράγγειλε Το "Dead Boy Detectives"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.