Πρώτη Ματιά Στο "The Sandman" Του Netflix

0

Η αξιοποίηση του comic "The Sandman", που έγραψε ο Neil Gaiman ("Coraline", "American Gods") για την DC Comics, πέρασε από διάφορα στάδια τα τελευταία χρόνια. Αρχικά η Warner Bros. ήθελε να το μεταφέρει με την μορφή τηλεοπτικής σειράς στο HBO και αργότερα με την μορφή κινηματογραφικής ταινίας με πρωταγωνιστή τον Joseph Gordon-Levitt. Τελικά κανένα από τα δυο εγχειρήματα δεν υλοποιήθηκε και την λύση έδωσε τελικά το Netlix, που ήδη υλοποιεί το project με την μορφή τηλεοπτικής σειράς.

"Μια μίξη σύγχρονων μύθων και σκοτεινής φαντασίας, όπου η σύγχρονη μυθοπλασία, το ιστορικό δράμα και οι θρύλοι συνδέονται τέλεια. Το 'The Sandman' ακολουθεί τους ανθρώπους και τα μέρη που επηρεάζονται από τον Μορφέα, τον Βασιλιά των Ονείρων, καθώς αυτός διορθώνει τα συμπαντικά και τα ανθρώπινα λάθη που έκανε κατά την διάρκεια της απέραντης ύπαρξης του."

Το σενάριο της τηλεοπτικής μεταφοράς του "The Sandman", έχουν γράψει οι David S. Goyer ("The Dark Knight"), Neil Gaiman ("American Gods") και ο Allan Heinberg ("Wonder Woman"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη showrunner.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Sandman βρίσκεται ο Tom Sturridge ("The Hollow Crown"), η Gwendolyn Christie ("Game of Thrones") είναι ο Lucifer, ο Sanjeev Bhaskar και ο Amid Chaudry είναι οι Cain και Abel, ο Charles Dance ("Game of Thrones") είναι ο Roderick Burgess, η Vivienne Acheampong ("The Witches") είναι η Lucienne, ο Boyd Holbrook ("Narcos") είναι ο Corinthian.

Πρώτη Ματιά Στο "The Sandman" Του Netflix

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Kirby Howell-Baptiste ("Barry") στο ρόλο της Death, η Jenna Coleman ("The Serpent") στο ρόλο της Johanna Constantine, ο Stephen Fry ("V for Vendetta") στο ρόλο του Gilbert, ο David Thewlis ("Fargo") στο ρόλο του John Dee, η Joely Richardson ("Emerald City") στο ρόλο της Ethel Cripps, η Kyo Ra στο ρόλο της Rose Walker, ο/η Mason Alexander Park στο ρόλο της Desire, η Donna Preston στο ρόλο της Despair, η Niamh Walsh στο ρόλο της νεαρής Ethel Cripps, η Razane Jammal στο ρόλο της Lyta Hall, η Sandra James Young στο ρόλο της Unity Kinkaid και ο Patton Oswalt ("American Dad!") ως η φωνή του κορακιού Matthew.

Πρώτη Ματιά Στο "The Sandman" Του Netflix

Η πρώτη σεζόν του "The Sandman" που αποτελείται από 11 επεισόδια, θα διατεθεί από το Netflix μέσα στο 2021...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.