Το Amazon Ετοιμάζει Το "Anansi Boys"

0

Ύστερα από το "Good Omens", το οποίο θα επιστρέψει με δεύτερη σεζόν, το Amazon ετοιμάζει το "Anansi Boys", μια νέα τηλεοπτική σειρά που και αυτή είναι βασισμένη σε νουβέλα του συγγραφέα Neil Gaiman ("American Gods", "The Sandman", "Coraline").

"Η ιστορία ακολουθεί τον Charlie Nancy, ο οποίος ανακαλύπτει πως ο αποξενωμένος και πρόσφατα αποθανών πατέρας του είναι στην πραγματικότητα μια μετενσάρκωση του Anansi, του φαρσέρ θεού των ιστοριών της Δυτικής Αφρικής. Επίσης ο Charlie ανακαλύπτει πως έχει έναν δίδυμο αδελφό με το όνομα Spider, που απολαμβάνει μια ενδιαφέρουσα αλλά και επικίνδυνη ζωή, στην οποία θέλει να εισάγει και τον Charlie."

Το σενάριο της limited σειράς που αποτελείται από έξι επεισόδια, θα γράψει ο συγγραφέας της νουβέλας Neil Gaiman, μαζί με τον Sir Lenny Henry ("Neverwhere"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Douglas Mackinnon, Hanelle M. Culpepper, Hilary Bevan Jones και Richard Fee.

Έτσι, ύστερα από το "American Gods", το "Lucifer", το "Good Omens" και προσεχώς το "The Sandman", μια ακόμη νουβέλα του Neil Gaiman παίρνει το δρόμο για την μικρή οθόνη και αν κρίνουμε από το παρελθόν, αυτό είναι ένα μάλλον ευχάριστο νέο.

Τα γυρίσματα της σειράς θα ξεκινήσουν σε λίγους μήνες στην Σκωτία, ενώ η πρεμιέρα της αναμένεται μέσα στο 2022.

 

Το Amazon Ετοιμάζει Το "Anansi Boys"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.