Το Amazon Ετοιμάζει Την Τηλεοπτική Μεταφορά Του "Fallout"

0

Η Amazon Studios απέκτησε τα δικαιώματα της τηλεοπτικής μεταφοράς του "Fallout", του δημοφιλούς video game της Bethesda Studios. Το best-selling franchise του μεταποκαλυπτικού video game "Fallout", ξεκίνησε το 1997 και μέχρι σήμερα μετρά περισσότερες από 600.000 πωλήσεις.

"Η ιστορία εξελίσσεται σε ένα δυστοπικό μέλλον, ύστερα από έναν παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο που ισοπέδωσε τα πάντα στη Γη το 2077. Οι άνθρωποι ζουν πλέον σε πυρηνικά καταφύγια και βγαίνουν στην κατεστραμμένη και ερημωμένη επιφάνεια μόνο για προμήθειες."

Την μεταφορά του παιχνιδιού στην τηλεόραση έχουν οι Jonathan Nolan και Lisa Joy, το δίδυμο πίσω από τις σειρές "Westworld" και "Person of Interest".

Το Amazon Ετοιμάζει Την Τηλεοπτική Μεταφορά Του "Fallout"

Σύμφωνα με τους δημιουργούς Jonathan Nolan και Lisa Joy:

"To 'Fallout' είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών. Το κάθε κεφάλαιο αυτής της εξαιρετικά ευφάνταστης ιστορίας, μας κόστισε αμέτρητες ώρες που θα μπορούσαμε να είχαμε περάσει με την οικογένεια και τους φίλους μας. Έτσι, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με τον Todd Howard και τους υπόλοιπους ιδιοφυείς μανιακούς στη Bethesda, για να μεταφέρουμε αυτό το τεράστιο, ανατρεπτικό και σκοτεινά αστείο σύμπαν στην τηλεόραση μαζί με την Amazon Studios."

Το Amazon Ετοιμάζει Την Τηλεοπτική Μεταφορά Του "Fallout"

Ενώ σύμφωνα με τον Albert Cheng, τον επικεφαλής τηλεοπτικών προγραμμάτων της Amazon Studios:

"Το Fallout είναι ένα εμβληματικό, παγκόσμιο franchise, με πολλούς θαυμαστές σε ολόκληρο τον κόσμο και μια πλούσια και πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία που το τροφοδοτεί. Ο Jonah και η Lisa είναι οι ιδανικοί αφηγητές για την μεταφορά της ιστορίας. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας με την Bethesda για να φέρουμε το Fallout στην τηλεόραση."

Εκτός από το "Fallout", το πολυάσχολο δίδυμο των Nolan και Joy, ετοιμάζει για το Amazon και την τηλεοπτική σειρά "The Peripheral", ενώ η Lisa Joy ετοιμάζει και το σκηνοθετικό της ντεμπούτο στον κινηματογράφο με το sci-fi φίλμ "Reminiscence"...

Η σειρά αποτελεί μια συμπαραγωγή των Amazon Studios, Kilter Films, Bethesda Game Studios και Bethesda Softworks...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.