Πρώτη Ματιά Στο "Reminiscence" Της Lisa Joy

0

Πρόκειται για το "Reminiscence", το σκηνοθετικό ντεπούτο της Lisa Joy, την σεναριογράφο και σύζυγο του Jonathan Nolan, η οποία ύστερα απο την τηλεοπτική σειρά "Westworld" που δημιούργησε μαζί με τον σύζυγό της, δοκιμάζει την τύχη της στον κινηματογράφο, σκηνοθετώντας ένα φιλόδοξο φίλμ επιστημονικής φαντασίας.

"Το φίλμ ακολουθεί το ταξίδι ενός άνδρα που ψάχνει την γυναίκα που αγαπά, ύστερα απο την μυστηριώδη εξαφάνιση της. Η ιστορία ακολουθεί τον Nicolas Bannister, εναν μοναχικό ιδιωτικό ντετέκτιβ που ζεί στο πλημμυρισμένο απο την άνοδο της στάθμης της θάλασσας, Miami.
O Bannister προσφέρει στους πελάτες του την δυνατότητα να ξαναζήσουν όποια ανάμνηση επιθυμούν. Όμως, η ζωή του θα αλλάξει όταν θα συναντήσει την Mae. Αυτό που ξεκινά σαν μια απλή υπόθεση εξαφάνισης, σύντομα θα εξελιχθεί σε ενα παθιασμένο έρωτα. Όταν όμως οι αναμνήσεις ενός άλλου πελάτη εμπλέκουν την Mae σε μια σειρά βίαιων εγκλημάτων, ο Bannister θα πρέπει να ψάξει στον σκοτεινό κόσμο του παρελθόντος για να αποκαλύψει την αλήθεια γύρω απο την γυναίκα που ερωτεύτηκε. Μια επική ιστορία που ταξιδεύει μέσα απο τον προσωπικό και αχανή κόσμο της μνήμης, το 'Reminiscence' θέτει το ερώτημα: Πόσο μακριά θα έφτανες για αυτούς που αγαπάς?"

Όπως προαναφέραμε την σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Lisa Joy, η οποία υπογράφει και το σενάριο. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του ντετέκτιβ βρίσκεται ο Hugh Jackman ("Logan", "X-Men"), την μυστηριώδη γυναίκα υποδύεται η Rebecca Ferguson ("The White Queen", "Mission: Impossible - Fallout"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Thandie Newton ("Westworld") και Daniel Wu ("Into The Badlands").

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη της στο Deadline, η Lisa Joy δήλωσε:

"Ξέρω ακριβώς πως θέλω να είναι αυτό το φίλμ, συμπεριλαμβανομένων όλων των σκηνών δράσης και την μετατροπή του Miami σε εναν βυθισμένο κόσμο. Η δουλειά μου στο 'Westworld' υπήρξε μια απίστευτη εμπειρία γύρω απο το πως είναι να δημιουργείς κάτι με την κλίμακα ενός φίλμ και εναν πολύ μεγαλύτερο προϋπολογισμό απο αυτόν μιας αντίστοιχης κινηματογραφικής ταινίας."

Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στους επόμενους μήνες, ενώ η κυκλοφορία της αναμένεται μέσα στο 2021...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.