Το Amazon Παρήγγειλε Το "The Peripheral"

0

Σύμφωνα με το Deadline, το Amazon παρήγγειλε το "The Peripheral", την τηλεοπτική μεταφορά της ομώνυμης bestselling νουβέλας του William Gibson.

"Η ιστορία εστιάζει στην Flynne Fisher, μια γυναίκα που προσπαθεί να κρατήσει ενωμένα τα κομμάτια της διαλυμένης οικογένειας της, σε μια ξεχασμένη γωνιά της Αμερικής του αύριο. Η Flynne είναι έξυπνη, φιλόδοξη και καταδικασμένη. Δεν διαθέτει μέλλον. Μέχρι που το μέλλον την καλεί. Το 'The Peripheral' αποτελεί μια εκθαμβωτική, παραισθησιογόνα ματιά στο πεπρωμένο της ανθρωπότητας και στο τι επιφυλάσσει το μέλλον."

Δημιουργός και showrunner της σειράς είναι ο Scott B. Smith (A Simple Plan), ενώ στη θέση των παραγωγών βρίσκονται ο σκηνοθέτης Vincenzo Natali ("In the Tall Grass") και οι Jonathan Nolan και Lisa Joy, το δίδυμο πίσω απο την σειρά "Westworld", που τον Απρίλιο του 2019 υπέγραψε μια πολύ μεγάλη συμφωνία με το Amazon, για την παραγωγή νέων τηλεοπτικών σειρών.

Σύμφωνα με τους παραγωγούς Jonathan Nolan και Lisa Joy:

"Τριάντα πέντε χρόνια πρίν, ο William Gibson εφηύρε το μέλλον. Με το 'The Peripheral' μας φέρνει μια νέα ματιά και το όραμα του είναι τόσο ξεκάθαρο, μεθυστικό και τρομακτικό όσο ποτέ. Είμαστε απίστευτα περήφανοι που θα υποστηρίξουμε το όραμα του Vincenzo και του Scott και την προασπάθεια τους να φέρουν την δουλειά του William Gibson στην μικρή οθόνη."

Ενώ σύμφωνα με την Jennifer Salke, την επικεφαλής της Amazon Studios:

"Αυτή η ιστορία απαιτεί το ηψηλότερο επίπεδο ταλέντου για να ζωντανέψει το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας του William Gibson. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με την Warner Bros. Television, τον υποψήφιο για Oscar σεναριογράφο Scott B. Smith και τον Vincenzo Natali, στην δημιουργία αυτής της φανταστικής σειράς για τους πελάτες του Prime Video."

Η σειρά που αποτελεί και την έναρξη της συνεργασίας ανάμεσα στο Amazon και το δίδυμο των Jonathan Nolan & Lisa Joy, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα τέλη του 2020...

 

Το Amazon Παρήγγειλε Το "The Peripheral"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.