Πρώτο Trailer Απο Το "Death Note" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Death Note", την κινηματογραφική μεταφορά του του γιαπωνέζικου manga, που δημιούργησαν οι Tsugumi Ohba και Takeshi Obata. Αν και μικρής διάρκειας, το πρώτο teaser φανερώνει τον σκοτεινό τόνο του φίλμ, που αναμένεται σαν θρίλερ-τρόμου, κάτι απολύτως φυσιολογικό αν σκεφτεί κανείς το βιογραφικό του Adam Wingard.

"Η ιστορία ακολουθεί ένα νεαρό άνδρα που ανακαλύπτει το "Death Note", ενα σημειωματάριο που σκοτώνει όποιον το ονομά του γραφτεί μέσα σε αυτό. Εχοντας πιστοποιήσει την ικανότητα του αντικειμένου, ο νεαρός αποφασίζει να το χρησιμοποιήσει για να εξολοθρεύσει όλους τους εγκληματίες του κόσμου και να κυριαρχήσει σαν ο θεός του νέου κόσμου."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Adam Wingard ("You're Next", "V/H/S", "The Guest"), το σενάριο υπογράφουν οι Charley & Vlas Parlapanides ("Immortals") και ο Jeremy Slater ("The Lazarus Effect", "Fantastic Four" 2015).

Πρωταγωνιστούν οι Nat Wolff ("The Fault in Our Stars"), Margaret Qualley ("The Leftovers"), Willem Dafoe ("Spider-Man"), Shea Whigham, Lakeith Stanfield, Paul Nakauchi, Masi Oka, Michael Shamus Wiles, Matthew Kevin Anderson.

Αν και η ιστορία διαθέτει ενδιαφέρον, το χαμηλών κυβικών cast σε συνδυασμό με την στάση της Warner Bros., που που απέρριψε το project πρίν αυτό καταλήξει στο Netflix, δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια για αισιοδοξία.

Το "Death Note" θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 25 Αυγούστου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.