Το Netflix Απέκτησε Το "Death Note"

0

Υστερα απο μια χρονιά γεμάτη με μεγάλες εισπρακτικές αποτυχίες όπως το "Pan", το "Jupiter Ascending", το "In The Heart Of The Sea" και την πολύ κατώτερη του αναμενομένου επίδοση στο box-office του "Batman Vs Superman", η Warner Bros. προέβη σε μια αναδιοργάνωση του προσεχούς σχεδιασμού της.

Σύμφωνα με το THR, η Warner Bros. αποφάσισε να υλοποιήσει λιγότερα projects απο ότι συνήθως, εστιάζοντας περισσότερο στις ταινίες comic, τις ταινίες Lego και το νέο "μαγικό" franchise της J.K. Rowling. Κάτι που θα έχει σαν αποτέλεσμα τα λιγότερο σίγουρα και χαμηλότερου προφίλ projects, είτε να μπούν στο ράφι είτε να ακυρωθούν εντελώς. Ενα απο τα projects που επλήγησαν απο αυτήν την απόφαση είναι και το "Death Note", η κινηματογραφική μεταφορά του του γιαπωνέζικου manga, που δημιούργησαν οι Tsugumi Ohba και Takeshi Obata.

Ομως, παρά την αιφνιδιαστική απόφαση της Warner Bros. να εγκαταλείψει το project, οι φίλοι του manga δεν πρέπει να ανησυχούν καθώς σύμφωνα με Variety, το "Death Note" βρήκε σχεδόν αμέσως νέα στέγη στο Netflix, που έσπευσε να αποκτήσει τα δικαιώματα του.

"Η ιστορία ακολουθεί ένα νεαρό άνδρα που ανακαλύπτει το "Death Note", ενα σημειωματάριο που σκοτώνει όποιον το ονομά του γραφτεί μέσα σε αυτό. Εχοντας πιστοποιήσει την ικανότητα του αντικειμένου, ο νεαρός αποφασίζει να το χρησιμοποιήσει για να εξολοθρεύσει όλους τους εγκληματίες του κόσμου και να κυριαρχήσει σαν ο θεός του νέου κόσμου."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Adam Wingard ("You're Next", "V/H/S", "The Guest"), το σενάριο υπογράφει ο Jeremy Slater ("The Lazarus Effect", "Fantastic Four" 2015), ενώ οι δυο σημαντικότεροι ρόλοι έχουν καταλήξει στον Nat Wolff ("The Fault in Our Stars") και την Margaret Qualley ("The Leftovers").

Ετσι, για μια ακόμη φορά το Netflix διασώζει ένα καταδικασμένο project, συνεχίζοντας να επενδύει όχι μόνο σε τηλεοπτικές σειρές, αλλά πλέον πολύ ενεργά και σε κινηματογραφικές παραγωγές...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.