Το Hulu Παρήγγειλε Τους Πιλότους Των "Citizen" & "When the Street Lights Go On"

0

Η συνδρομητική υπηρεσία Hulu, παρήγγειλε τα πιλοτικά επεισόδια του "Citizen" και του "When the Street Lights Go On".

"Citizen"

Πρόκειται για την μεταφυσική σειρά του Μεξικανού σκηνοθέτη Alfonso Gomez-Rejon, ο οποίος ύστερα απο την πολύ αξιόλογη, ανεξάρτητη δραματική κωμωδία "Me and Earl and the Dying Girl", βλέπει τις μετοχές του να ανεβαίνουν.

"Μια φρέσκια ματιά στην ιστορία προέλευσης των ηρώων, που αναμειγνύει στοιχεία μαγικού ρεαλισμού και σκληρής αυτοδικίας, με φόντο ένα έντονο, μεταφυσικό Los Angeles."

Δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς είναι ο Alfonso Gomez-Rejon, ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τους Josh Pate και ‎Nicholas Schutt.

"When the Street Lights Go On"

Βασισμένο στο blacklist σενάριο των Chris Hutton και Eddie O’Keefe ("Shangri-La Suite"), το "When the Street Lights Go On" αρχικά προορίζονταν για τον κινηματογράφο.

"Στο πνεύμα του 'Stand by Me', η νέα σειρά είναι ένα θρίλερ ενηλικίωσης που εξελίσσεται σε μια ήσυχη, προαστιακή πόλη που σοκάρεται απο τον ιδιαίτερα βίαιο φόνο ενός κοριτσιού του γυμνασίου και του καθηγητή της, το καλοκαίρι του 1983."

Την παραγωγή του πιλότου θα επιβλέψουν οι Chris Hutton, Eddie O’Keefe, Chad Hamilton, Tariq Merhab, Michael Sugar και Steve Golin, ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Brett Morgen ("The Kid Stays in the Picture").

Την παραγωγή και των δυο πιλότων θα υλοποιήσουν οι Paramount Television και η Anonymous Content.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.