Το Apple Tv κυκλοφόρησε το πρώτο teaser από τη δεύτερη σεζόν του “Hijack”, την τηλεοπτική σειρά των George Kay και Jim Field Smith. Ύστερα από μια πρώτη σεζόν που δεν ενθουσίασε ιδιαίτερα, η σειρά επιστρέφει με τη δεύτερη που αυτή τη φορά εξελίσσεται μέσα σε ένα τρένο.
“Στη συναρπαστική δεύτερη σεζόν του ‘Hijack’, ένα τρένο του μετρό του Βερολίνου και οι επιβάτες του πιάνονται όμηροι, ενώ οι αρχές αγωνίζονται να σώσουν εκατοντάδες ζωές. Ο Sam Nelson (Elba) βρίσκεται στην καρδιά της κρίσης μέσα στο τρένο, όπου μια λάθος απόφαση θα μπορούσε να σημάνει καταστροφή..”
Δημιουργοί της σειράς είναι οι George Kay (“Lupin”, “Criminal”) και Jim Field Smith (“Criminal”, “Truth Seekers”), οι οποίοι υπογράφουν και το σενάριο.
Στον πρωταγωνιστικό ρόλο επιστρέφει ο Idris Elba, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Christine Adams, Max Beesley, Archie Panjabi, Christian Näthe, Clare-Hope Ashitey, Lisa Vicari, Toby Jones, Karima McAdams, Christiane Paul..
Η δεύτερη σεζόν του “Hijack” που αποτελείται από 8 επεισόδια, θα διατεθεί μέσα από το Apple Tv+ στις 14 Ιανουαρίου.
Δείτε το trailer:

