Το Fox Παρήγγειλε Τον Πιλότο Του "The Exorcist"

0

Αν και οι μεταφορές των μεγάλων κινηματογραφικών ταινιών του παρελθόντος στην τηλεόραση είναι πλέον ένα σύνηθες φαινόμενο, η τηλεοπτική μεταφορά του "The Exorcist" φαίνεται να ξεπερνά τα όρια. Ορια που απ΄'οτι φαίνεται πλέον δεν υπάρχουν, ούτε για τις κλασικές κινηματογραφικές επιτυχίες. Ετσι και μέσα σε αυτο το πνεύμα, το Fox παρήγγειλε το επεισόδιο-πιλότο του "The Exorcist", την μεταφoρά στη μικρή οθόνη του κλασικού θρίλερ του William Friedkin, που κυκλοφόρησε το 1973 σκορπώντας τον τρόμο στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Σύμφωνα με την επίσημη πλοκή της σειράς:

"Μια νέα ματιά στο αυθεντικό βιβλίο του William Blatty, το The Exorcist είναι ένα εκρηκτικό ψυχολογικό θρίλερ, που ακολουθεί δυο πολύ διαφορετικούς άνδρες που αντιμετωπίζουν την υπόθεση μιας οικογένειας που αφορά έναν τρομακτικό δαιμονισμό, μια υπόθεση που θα τους φέρει αντιμέτωπους με το πρόσωπο του αληθινού κακού."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Jeremy Slater ("Fantastic Four", "The Lazarus Effect"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους James Robinson, David Robinson και Barbara Wall.

Είναι να απορεί κανείς, πως η Morgan Creek - η εταιρεία που έχει τα δικαιώματα του τίτλου - αποφάσισε να εγκρίνει την τηλεοπτική μεταφορά μιας απο τις πιο σημαντικές ταινίες τρόμου όλων των εποχών. Επίσης άξια απορίας είναι και η εμμονή των δικτύων με αυτές τις μεταφορές, πόσο μάλλον όταν οι περισσότερες απο αυτές είναι άκρως αποτυχημένες....

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.