Τέλος Για την Τηλεοπτική Σειρά "Manhattan"

0

Πρίν απο λίγες ώρες το δίκτυο WGN America ανακοίνωσε ότι δεν θα προχωρήσει στην υλοποίηση της τρίτης σαιζόν της τηλεοπτικής σειράς "Manhattan".

Σύμφωνα με τον Matt Cherniss, πρόεδρο του WGN America:

"Υστερα απο πολύ σκέψη, πήραμε την πολύ δύσκολη απόφαση να μην προχωρήσουμε την τρίτη σαιζόν του 'Manhattan'. Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτήν την εξαιρετική σειρά, ένα εντυπωσιακό original δράμα και είμαστε πολύ δυσαρεστημένοι που ένα τόσο καλό show δεν μπόρεσε να συγκεντρώσει μεγαλύτερο κοινό. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πολύ ταλαντούχους Sam Shaw και Thomas Schlamme, μαζί με το εξαιρετικό cast, συνεργείο και τους συνεργάτες μας στην Lionsgate και την Skydance, για την δημιοyργία μιας τόσο αξιόλογης σειράς. Είμαστε το ίδιο ευγνώμονες και στους αφοσιωμένους θαυμαστές για την υποστήριξη τους στις δυο πρώτες σαιζόν."

Αν και η σειρά είχε αποσπάσει πολύ καλές κριτικές, δεν κατάφερε ποτέ να συγκεντρώσει υψηλά νούμερα τηλεθέασης, κάτι που σε συνδυασμό με το υψηλό κόστος παραγωγής που απαιτούσε μεγάλης κλίμακας σκηνικά, κατέστησε την παραγωγή της σειράς ασύμφορη.

"Η σειρά ακολουθεί τις περίπλοκες ζωές των κατοίκων του Los Alamos στο New Mexico, καθώς αγωνίζονται να πυροδοτήσουν την πρώτη πυρηνική βόμβα της ιστορίας. Κλειδωμένοι στην πιο κρυφή πόλη του κόσμου, οι επιστήμονες και οι οικογένειες τους έχουν παραδώσει τις ελευθερίες τους, έχουν θέσει σε κίνδυνο τους γάμους τους και έχουν θυσιάσει ακόμα και την λογική τους για να τερματίσουν έναν αιματοβαμμένο πόλεμο και να εισέλθουν σε έναν καινούργιο. Ο Ψυχρός Πόλεμος βρίσκεται στον ατομικό ορίζοντα, ενώ την ίδια ώρα ξένοι κατάσκοποι και ένα κλίμα παράνοιας απειλεί να καταστρέψει το εγχείρημα απο μέσα."

Δημιουργός της σειράς είναι ο Sam Shaw ("Masters of Sex"), ο οποίος λειτούργησε και σαν παραγωγός μαζί με τον Thomas Schlamme («The West Wing»).

Το εξαιρετικό cast αποτέλεσαν οι John Benjamin Hickey, Olivia Williams, Ashley Zuckerman, Katja Herbers, Rachel Brosnahan, Harry Lloyd, Daniel Stern και William Petersen.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.