Οι Πρωταγωνιστές Του "24: Legacy"

0

To reboot της τηλεοπτικής σειράς “24” αρχίζεινα παίρνει γρήγορα σάρκα και οστά, καθώς η παραγωγή επέλεξε τους ηθοποιούς που θα αποτελέσουν το πρωταγωνιστικό δίδυμο στην νέα σειρά "24: Legacy".

"Το '24: Legacy' εστιάζει στον Eric Carter, ένα ήρωα του πολέμου που επιστρέφει στην Αμερική μαζί με μια σωρεία προβλήματων, μια κατάσταση που θα τον αναγκάσει να ζητήσει την βοήθεια της CTU για να σώσει τη ζωή του και να αποτρέψει αυτό που θα μπορούσε να εξελιχθεί στον μεγαλύτερο τρομοκρατικό χτύπημα εντός των συνόρων."

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Eric Carter θα βρεθεί ο Corey Hawkins, ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Dr. Dre στο απρόσμενα επιτυχημένο "Straight Outta Compton", ενώ η Miranda Otto ("The Lord of the Rings", "Homeland") θα υποδυθεί την Rebecca Ingram, την ιδιαίτερα ευφυή πρώην διευθύντρια της CTU, που είναι παντρεμένη με τον Γερουσιαστή John Donovan και που πλέον φαίνεται να έχει μετανιώσει που εγκατέλειψε την αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Την παραγωγή του πιλότου θα συντονίσουν οι Howard Gordon (“Homeland” “24”), Manny Coto (“24”) και Evan Katz (“24”), ένας πιλότος που άν στεφθεί με επιτυχία τότε το δίκτυο θα παραγγείλει ολόκληρη την πρώτη σαιζόν που θα αποτελείται απο 24 επεισόδια και που θα εξελίσσονται σε πραγματικό χρόνο, όπως ακριβώς ήταν και το φορμάτ της original σειράς με τον Kiefer Sutherland.

Με νέα ιστορία και νέους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες, το "24: Legacy" αποτελεί μια παράτολμη προσπάθεια αναβίωσης του δημοφιλούς franchise, χωρίς την παρουσία του χαρακτήρα του Jack Bauer και του Kiefer Sutherland, ο οποίος δεν θα έχει καμία συμμετοχή στο νέο project...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.