Ο M Night Shyamalan Στο Reboot Του "Tales From The Crypt"

0

Σύμφωνα με το Deadline, o M Night Shyamalan ανέλαβε την υλοποίηση του reboot της ανθολογίας τρόμου "Tales From The Crypt", για λογαριασμό του δικτύου TNT.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το δίκτυο θα καθιερώσει στο πρόγραμμα του ένα εβδομαδιαίο δίωρο τρόμου και αγωνίας, το οποίο θα επιμελείται ο Shyamalan και που εκτός απο το "Tales From The Crypt" θα περιλαμβάνει και άλλες παραγωγές, καθώς και ταινίες μικρού μήκους.

Η τηλεοπτική ανθολογία τρόμου που είναι εμπνευσμένη απο το ομώνυμο comic της EC Comics, ξεκίνησε να προβάλλεται στο HBO το 1989 με παραγωγούς τους Richard Donner, David Giler, Walter Hill, Joel Silver και Robert Zemeckis και ολοκληρώθηκε το 1996, έχοντας συμπληρώσει 93 επεισόδια. Με έξυπνα σενάρια, ελευθερία κινήσεων και την συμμετοχή πολλών καταξιωμένων σκηνοθετών και ηθοποιών, η σειρά γνώρισε μεγάλη επιτυχία, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα και την κυκλοφορία τριών φίλμ ("Demon Knight", "Bordello of Blood", "Ritual"), που όμως δεν γνώρισαν αντίστοιχη επιτυχία.

Ο Shyamalan που φαίνεται να επιστρέφει δριμύτερος ύστερα απο την επιτυχία του "Wayward Pines" και του horror b-movie "The Visit", θα αναλάβει την παραγωγή του reboot μέσα απο την εταιρεία του Binding Edge Pictures.

Αν και το "Tales From The Crypt" αποτελεί μια απο τις αγαπημένες μας ανθολογίες τρόμου, δεν είμαστε σίγουροι για το αν ο M Night Shyamalan είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να αναβιώσει μια θρυλική σειρά τρόμου, που εργάστηκαν μερικοί απο τους κορυφαίους σκηνοθέτες του είδους, όπως οι Robert Zemeckis, Richard Donner, John Frankenheimer, William Friedkin και Walter Hill.

Το reboot του "Tales From The Crypt" θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο του 2016 στο TNT.

[UPDATE] Υστερα απο μια νομική διαμάχη ανάμεσα στο TNT και το HBO, η σειρά ακυρώθηκε.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.