Νέο Trailer Απο Το "The Path"

0

Το Hulu κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "The Path", την νέα δραματική τηλεοπτική σειρά της υπηρεσίας streaming, η οποία προσπαθεί να εμπλουτίσει το πρόγραμμα της με original τηλεοπτικές σειρές και κατά κάποιον τρόπο να συναγωνιστεί το πανίσχυρο Netflix και το Amazon στις online πλατφόρμες.

"Η ιστορία ακολουθεί μια οικογένεια στο κέντρο ενός αμφιλεγόμενου αιρετικού κινήματος, καθώς πασχίζουν με τις σχέσεις, την πίστη και την δύναμη. Κάθε επεισόδιο ρίχνει μια εις βάθος ματιά στην βαρυτική έλξη της πίστης και το τι σημαίνει να διαλέξεις ανάμεσα στη ζωή που ζούμε και τη ζωή που θέλουμε."

Δημιουργός της σειράς είναι η Jessica Goldberg ("Parenthood", "Alex of Venice"), η οποία θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Jason Katims ("Friday Night Lights") και Michelle Lee.

Πρωταγωνιστούν οι Aaron Paul ("Breaking Bad"), Michelle Monaghan ("True Detective" S01), Hugh Dancy ("Hannibal"), Sarah Jones ("Vegas"), Rockmond Dunbar ("Sons of Anarchy"), Kyle Allen, Amy Forsyth, Annapurna Sriram και Kathleen Turner ("War of the Roses").

Η πρώτη σαιζόν του "The Path", που αρχικά είχε τον τίτλο "The Way", θα διατεθεί στις 30 Μαρτίου στο Hulu, αποτελούμενη απο δέκα επεισόδια.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.