Νέο Trailer Απο Το "The Girlfriend Experience"

0

Το Starz κυκλοφόρησε μέσα απο το Deadline, ένα νέο trailer απο το "The Girlfriend Experience", μια νέα τηλεοπτική σειρά που είναι βασισμένη στην ομώνυμη ταινία του Steven Soderbergh ("Ocean's Eleven", "Traffic"), που κυκλοφόρησε το 2009.

"Η σειρά ακολουθεί την Christine Reade, μια δευτεροετή φοιτήτρια της Σχολής Νομικής του Burnham στο Chicago και μαθητευόμενη στο υψηλού κύρους δικηγορικό γραφείο Kirkland & Allen. Αν και δουλεύει σκληρά για να καθιερωθεί στη φίρμα, το ενδιαφέρον της θα αλλάξει κατεύθυνση πολύ γρήγορα, όταν ένας συμφοιτητής της θα της γνωρίσει τον κόσμο των αμειβόμενων σχέσεων. Γνωστές και ως GFEs, οι γυναίκες αυτές παρέχουν το 'The Girlfriend Experience', συναισθηματικές και ερωτικές σχέσεις έναντι πολύ υψηλής αμοιβής. Ακροβατώντας ανάμεσα σε δυο τελείως διαφορετικές ζωές, η Christine βρίσκεται ξαφνικά παρασυρμένη στο κόσμο των GFE, γοητευμένη απο την έξαψη του ελέγχου και του σέξ."

Το σενάριο & την σκηνοθεσία της μεταφοράς έχουν αναλάβει οι Lodge Kerrigan ("Keane," "Clean") και Amy Seimetz ("Sun Don't Shine"), ενώ ο Steven Soderbergh εκτελεί χρέη παραγωγού μαζί με τον Philip Fleishman.

Πρωταγωνιστούν οι Riley Keough, Paul Sparks, Briony Glassco, Mary Lynn Rajskub, Sugith Varughese, Michael Therriault, Kate Hewlett, Jenny Raven.

Χωρίς λαμπερά ονόματα στο cast και με μια υπόθεση που είναι λίγο ή πολύ οικεία, η σειρά του Soderbergh αναμένεται να στηριχθεί στην πολύ καλή κινηματογράφηση (που απ΄'οτι φαίνεται διαθέτει) και στο πικάντικο σενάριο.

Η νέα σειρά θα κάνει την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ του Sundance το Σάββατο, ενώ η τηλεοπτική πρεμιέρα της πρώτης σαιζόν που θα αποτελείται απο 13 επεισόδια, θα γίνει στις 10 Απριλίου στο Starz.

Δείτε το trailer [Deadline]:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.