Νέα Τηλεοπτική Μίνι Σειρά: "The Night Manager"

0

Πρόκειται για την τηλεοπτική μεταφορά του "The Night Manager", της νουβέλας του Βρετανού συγγραφέα John Le Carré ("The Tailor of Panama", "The Constant Gardener"). Η μεταφορά που θα έχει την μορφή της μίνι σειράς, αποτελεί μια συμπαραγωγή ανάμεσα στο Βρετανικό BBC και το Αμερικανικό δίκτυο AMC.

"Ο πρώην Βρετανός στρατιώτης και νυν manager ξενοδοχείου, Jonathan Pine (Tom Hiddleston), στρατολογείται απο την Burr (Olivia Colman), μια πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών. Ο Pine θα πρέπει εξερευνήσει το Whitehall και την Washington, εκεί όπου έχει σχηματιστεί μια συμμαχία ανάμεσα στην κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών και το μυστικό εμπόριο όπλων. Σκοπός της αποστολής του Pine είναι να διεισδύσει στον κοντινό κύκλο του εμπόρου όπλων Richard Onslow Roper (Hugh Laurie), της φίλης του Jed και του συνεργάτη του Corcoran."

Το σενάριο της σειράς έχει αναλάβει ο David Farr ("Hanna"), βασισμένος στη νουβέλα του John Le Carré, ενώ την σκηνοθεσία και των έξι επεισοδίων έχει αναλάβει η Susanna Bier ("Hævnen", "In A Better World").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Jonathan Pine βρίσκεται ο Tom Hiddleston ("Only Lovers Left Alive"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Hugh Laurie ("House M.D."), Elizabeth Debicki ("The Great Gatsby"), Tom Hollander ("Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest"), Olivia Colman ("Broadchurch"), Douglas Hodge, David Harewood, Katherine Kelly, Michael Nardone, David Avery, Amir El-Masry και Umit Ulgen.

Υστερα απο την άκρως επιτυχημένη μίνι σειρά "The Missing" (διαβάστε την κριτική μας εδώ), το BBC και το AMC ξανασυνεργάζονται σε μια επίσης υψηλού προφίλ μίνι σειρά, με πολύ αξιόλογους συντελεστές.

Το "The Night Manager" θα αποτελείται απο έξι επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα την άνοιξη...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.