Το Netflix Ετοιμάζει Την Μεταφορά Του Comic "Dept. H"

0

Σύμφωνα με το Deadline, το Netflix ετοιμάζει το "Dept. H", την μεταφορά του comic των καλλιτεχνών Matt Kindt και Sharlene Kindt. Το comic της Dark Horse Comics εκδόθηκε το 2016 με καλές κριτικές και μέχρι σήμερα μετρά 24 τεύχη.

"Όταν ένας διάσημος επιστήμονας σκοτώνεται μυστηριωδώς σε υποθαλάσσιο ερευνητικό σταθμό, η αποξενωμένη κόρη του αποφασίζει να ερευνήσει τα αίτια του θανάτου του, πηγαίνοντας στην εγκατάσταση που βρίσκεται 9 χιλιόμετρα κάτω από την στάθμη της θάλασσας. Με την πίεση να αυξάνεται και το νερό να ανεβαίνει, θα πρέπει να δώσει μια μάχη ενάντια στο χρόνο, για να λύσει το μυστήριο αλλά και να ανακαλύψει τον αληθινό λόγο ύπαρξης του σταθμού."

Την σκηνοθεσία της μεταφοράς έχει αναλάβει η Alice Waddington ("I'm Being Me", "Paradise Hills"), ενώ το σενάριο θα γράψει ο T.S Nowlin ("The Maze Runner Trilogy", "Pacific Rim: Uprising").

Το Netflix Ετοιμάζει Την Μεταφορά Του Comic "Dept. H"

Η μεταφορά του "Dept. H" αποτελεί μέρος της συμφωνίας ανάμεσα στο Netflix και την Dark Horse Entertainment, μια συνεργασία που μέχρι στιγμής περιλαμβάνει την τηλεοπτική μεταφορά του "The Umbrella Academy", το φιλμ "Polar" με τον Mads Mikkelsen και προσεχώς την τηλεοπτική σειρά "Grendel" και τα φιλμ "Mystery Girl" και "Lady Killer".

 

Το Netflix Ετοιμάζει Την Μεταφορά Του Comic "Dept. H"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.