Πρώτη Ματιά Στην Νέα Σειρά "Grendel" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε τις πρώτες πληροφορίες γύρω από το "Grendel", την νέα τηλεοπτική σειρά που είναι βασισμένη στο ομώνυμο comic του Matt Wagner. Το comic του Wagner κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1982 και έκτοτε ακολούθησε μια δυναμική πορεία, με αρκετές μεταμορφώσεις και εξελίξεις στην ιστορία, που διατηρούν το comic σε κυκλοφορία μέχρι και σήμερα.

"Βασισμένη στην πρωτοποριακή σειρά comics του Matt Wagner, το 'Grendel' ακολουθεί τον Hunter Rose, έναν ταλαντούχο ξιφομάχο, συγγραφέα και εκτελεστή, που καθώς αναζητά την εκδίκηση για τον θάνατο μιας χαμένης αγάπης, κηρύσσει τον πόλεμο ενάντια στον υπόκοσμο της Νέας Υόρκης, μέχρι την στιγμή που συνειδητοποιεί... γιατί να τους κερδίσει, ενώ μπορεί να πάει μαζί τους?"

Δημιουργός της σειράς είναι ο Andrew Dabb ("Supernatural"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη showrunner, αλλά και σεναριογράφου, βασισμένος φυσικά στο comic του Matt Wagner.

Πρώτη Ματιά Στην Νέα Σειρά "Grendel" Του Netflix

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Hunter Rose βρίσκεται ο Abubakr Ali ("Power Book II: Ghost"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Jaime Ray Newman ("Midnight, Texas"), Madeline Zima ("Californication"), Kevin Corrigan ("The Get Down"), Erik Palladino ("Watchmen"), Brittany Allen ("The Boys"), Andy Mientus ("The Flash"), Julian Black Antelope ("Tribal"), Emma Ho ("The Expanse").

Σύμφωνα με τον δημιουργό του comic:

"Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος για το έπος του 'Grendel', ένα από τα πιο μακρόχρονα ανεξάρτητα comics, που επιτέλους μεταφέρεται στην μικρή οθόνη. Κάτω από την οξυδερκή καθοδήγηση του showrunner Andrew Dabb, την απίστευτη δημιουργική ομάδα, το υπέροχο cast και την συνεργασία ανάμεσα στην Dark Horse Entertainment και το Netflix, θα δώσουν σάρκα και οστά στους χαρακτήρες μου, σε αυτήν την προκλητική διασκευή. Είμαι ειδικά χαρούμενος που θα δω τον Abubakr Ali να ενσαρκώνει τον Grendel/Hunter Rose, καθώς διαθέτει το χάρισμα, το στυλ και την ζωτική νευρικότητα, που οραματιζόμουν εδώ και χρόνια για αυτόν το ρόλο."

Τα γυρίσματα της σειράς θα ξεκινήσουν σε μερικούς μήνες, ενώ η κυκλοφορία της σειράς αναμένεται στα τέλη του 2022 με αρχές του 2023...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.