Το HBO Max Ετοιμάζει Το "Throttle" Του Stephen King

0

Τον τελευταίο καιρό όλα τα κινηματογραφικά στούντιο και οι υπηρεσίες streaming προσπαθούν να αποκτήσουν κάποια από τα πολλά έργα του Stephen King, με σκοπό την τηλεοπτική ή κινηματογραφική μεταφορά. Μόλις εχθές γράψαμε για την μεταφορά του "Revival" απο την Warner Bros. και σήμερα το Coming Soon δημοσίευσε την είδηση πως το HBO Max, η νέα υπηρεσία streaming της Warner Bros., ετοιμάζει το "Throttle", ένα νέο φιλμ που αποτελεί την μεταφορά της σύντομης ιστορίας που έγραψε ο Stephen King μαζί με τον γιό του Joe Hill. Μια ιστορία που σύμφωνα με τους ίδιους είναι βασισμένη στην ιστορία "Duel" του Richard Matheson, που το 1971 ο Steven Spielberg μετέτρεψε σε τηλεταινία.

"Βασισμένο στο κλασικό "Duel" του Richard Matheson, το "Throttle" των Joe Hill και Stephen King, είναι μια αναμέτρηση διαφορετικού τύπου, τοποθετώντας εναν απρόσωπο φορτηγατζή απέναντι σε μια ομάδα περιθωριακών μοτοσυκλετιστών, στην καυτή έρημο της Nevada. Η μάχη τους εξελίσσεται πάνω σε είκοσι μίλια του πιο μοναχικού δρόμου της χώρας, ένα μέρος όπου το μοναδικό χειρότερο πράγμα απο το να μην γνωρίζεις ποιόν αντιμετωπίζεις, είναι το να κόψεις ταχύτητα."

Το σενάριο της μεταφοράς θα γράψει η Leigh Dana Jackson ("Sleepy Hollow", "Raising Dion"), ενώ την παραγωγή θα συντονίσουν οι David S. Goyer ("The Dark Knight", "Terminator: Dark Fate") και Keith Levine.

Με πλοκή βγαλμένη απο τα "διαστροφικά" μυαλά της οικογένειας King, το "Throttle" αναμένεται σαν μια ενδιαφέρουσα ταινία δράσης-τρόμου, που λογικά θα θυμίζει κάτι από το στυλ του "Mad Max".

Το "Throttle" που ακόμη βρίσκεται στα πρώτα στάδια της παραγωγής, θα διατεθεί στο μέλλον μέσα από την νέα υπηρεσία streaming HBO Max, που θα κάνει έναρξη στις 27 Μαϊου.

Δείτε το trailer από την τηλεταινία του 1971, που σκηνοθέτησε ο Steven Spielberg:

 :

Το HBO Max Ετοιμάζει Το "Throttle" Του Stephen King

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.