Η Warner Bros. Ετοιμάζει Το "Revival" Του Stephen King

0

Κάποια στιγμή θα πρέπει να αποδεχθούμε πως ότι έχει γράψει ο Stephen King, αργά ή γρήγορα θα μεταφερθεί στην τηλεόραση ή τον κινηματογράφο. Τελευταίο παράδειγμα αυτής της τάσης αποτελεί το "Revival", η νουβέλα τρόμου του διάσημου συγγραφέα που εκδόθηκε το 2014 και που ήδη η Warner Bros. ετοιμάζει να μεταφέρει στον κινηματογράφο.

"Η ιστορία ακολουθεί έναν εξαρτημένο άνδρα, που επανασυνδέεται ύστερα από πολλά χρόνια με τον πρώην μέντορά του, έναν ιερέα που εγκατέλειψε την εκκλησία ύστερα από μια μεγάλη τραγωδία. Σύντομα, ο ιερέας μετατρέπεται σε έναν θεραπευτή της πίστης και αποκτά εμμονή με τα ηλεκτρικά πειράματα πάνω σε ασθενείς, κάτι που θα οδηγήσει σε απρόβλεπτα αποτελέσματα."

Η Warner Bros. Ετοιμάζει Το "Revival" Του Stephen King

Την σκηνοθεσία του φιλμ πιθανότατα θα αναλάβει ο Mike Flanagan ("Haunting of Hill House"), ο οποίος μετρά ήδη δυο μεταφορές έργων του Stephen King, το "Gerald’s Game" και το "Doctor Sleep". Ο Mike Flanagan θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού με τον συνεργάτη του Trevor Macy ("Gerald's Game", "Doctor Sleep").

Αν και ο Stephen King είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς συγγραφείς όλων των εποχών, με πωλήσεις βιβλίων που ξεπερνούν τα 300 εκατομμύρια αντίτυπα, η αλήθεια είναι πως πολύ σπάνια τα βιβλία του εξελίσσονται σε αξιόλογες σειρές (26 μέχρι σήμερα) ή κινηματογραφικές ταινίες (48 μέχρι σήμερα). Ένα γεγονός, που παραδόξως δεν φαίνεται να πτοεί το Hollywood που συνεχίζει να μεταφέρει το ένα έργο μετά το άλλο, καθώς την στιγμή που μιλάμε υπάρχουν 11 κινηματογραφικές και 8 τηλεοπτικές μεταφορές που περιμένουν το πράσινο φως για μελλοντική υλοποίηση.

Πέρα από την γκρίνια μας όμως, το "Revival" αποτελεί μια από τις πιο σκοτεινές ιστορίες του King και με τον ταλαντούχο Mike Flanagan στο τιμόνι, μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι αξιόλογο.

Εικόνες άρθρου: LetterPress Publishing/François Vaillancourt

 

Η Warner Bros. Ετοιμάζει Το "Revival" Του Stephen King

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.