Ο Robert Zemeckis Θα Σκηνοθετήσει Το "Ares"

0

Υστερα απο το remake του "The Witches", που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη φάση του post production, ο Robert Zemeckis ("Back to the Future", "Contact") ετοιμάζει ήδη το επόμενο project του, το οποίο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα είναι το φίλμ επιστημονικής φαντασίας "Ares".

"Ενας αστροναύτης βλέπει την διαστημική του κάψουλα να πέφτει στην Αφρικανική έρημο. Καθώς πασχίζει να επιστρέψει στην οικογένεια του, ανακαλύπτει πως η αποστολή του ήταν μέρος μιας ευρύτερης συνομωσίας και πως ο ίδιος μπορεί να κουβαλά ενα μυστικό που μπορεί να αλλάξει τον κόσμο για πάντα."

Το σενάριο του φίλμ έχει γράψει η Geneva Robertson-Dworet ("Tomb Raider", "Captain Marvel"), ενώ ο Robert Zemeckis θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τον Roland Emmerich ("Independence Day") και τους Jack Rapke ("Cast Away"), Steve Starkey ("Amazing Stories") και Kristin Winkler ("2012").

Με βιογραφικό που περιλαμβάνει εξαιρετικές ταινίες, όπως τα φίλμ του "Back to the Future", το "Forrest Gump", το "Contact" και το "Cast Away", ο Robert Zemeckis αποτελεί εναν απο τους κορυφαίους εν ζωή σκηνοθέτες και όποιο και αν είναι το επόμενο του project, πάντα θα προσελκύει το ενδιαφέρον.

Το φίλμ της Warner Bros. αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2022...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.