Ο Robert Zemeckis Θα Σκηνοθετήσει Το "The Witches"

0

Υστερα απο μια σύντομη παρένθεση με τα φίλμ "Flight", "The Walk" και "Allied", ο Robert Zemeckis ("Back to the Future", "Contact") φαίνεται πως επιστρέφει στις ρίζες του και το είδους της φαντασίας, καθώς βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την ανάληψη της σκηνοθεσίας του "The Witches", το remake της ταινίας φαντασίας που κυκλοφόρησε το 1990, με σκηνοθέτη τον Nicolas Roeg και πρωταγωνίστρια την Anjelica Huston. Βασισμένη στην νουβέλα του Roald Dahl ("Charlie and the Chocolate Factory"), που κυκλοφόρησε το 1983, η ιστορία του φίλμ εξελίσσεται στην Αγγλία, εκεί όπου ένας υπόγειος κόσμος μαγισσών ζεί και κάνει μεγαλεπήβολα σχέδια.

"Ένα μικρό αγόρι που έχασε πρόσφατα τους γονείς του, ταξιδεύει στην Αγγλία μαζί με την γιαγιά του. Εκεί θα ανακαλύψει μια σύναξη μαγισσών, που σχεδιάζουν να εξοντώσουν όλα τα παιδιά στην Αγγλία."

Με βιογραφικό που περιλαμβάνει εξαιρετικές ταινίες στο χώρο της φαντασίας, όπως το "Death Becomes Her", το "Beowulf" και το "A Christmas Carol", ο Zemeckis φαντάζει σαν μια εξαιρετική επιλογή για το συγκεκριμένο φίλμ.

Εκτός απο την σκηνοθεσία, ο Zemeckis θα γράψει και το σενάριο σε συνεργασία με τον Jack Rapke, ενώ θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τον Alfonso Cuaron ("Children of Men") και τον Guillermo del Toro ("Pan's Labyrinth"), που σε αρχικά είχε αναλάβει την σκηνοθεσία του νέου φίλμ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η εκδοχή του Robert Zemeckis θα είναι πιο πιστή στη νουβέλα του Roald Dahl, κάτι που φαίνεται να ικανοποίησε και τον ίδιο τον συγγραφέα.

Με τον Zemeckis στη σκηνοθεσία και το εντυπωσιακό δίδυμο των Alfonso Cuaron και Guillermo del Toro στην παραγωγή, η νέα κινηματογραφική μεταφορά του "The Witches", έχει κεντρίσει ήδη το ενδιαφέρον μας και προδιαθέτει για μια αξιόλογη και σκοτεινή ταινία φαντασίας...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.