Ο M. Flanagan Θα Μεταφέρει Το "The Season of Passage"

0

Σύμφωνα με το Deadline, ο Mike Flanagan ανέλαβε την σκηνοθεσία του "The Season of Passage", την κινηματογραφική μεταφορά της ομώνυμης νουβέλας επιστημονικής φαντασίας-τρόμου που έγραψε ο Christopher Pike.

"Η Dr. Lauren Wagner ήταν μια διασημότητα. Ασχολούνταν με την πιο συναρπαστική περιπέτεια που είχε ξεκινήσει η ανθρωπότητα, μια επανδρωμένη αποστολή στον πλανήτη Άρη. Όλος ο κόσμος την θαύμαζε και την σέβονταν. Όμως η Lauren γνώριζε τον φόβο. Εσωτερικές φωνές που την εκλιπαρούσαν να τους αγαπήσει. Στο εξωτερικό, το μυστήριο της εξαφανισμένης ομάδας που είχε ταξιδέψει πριν από αυτήν. Η νεκρή ομάδα. Όμως ήταν απλά νεκροί? Ή κάτι άλλο?"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Mike Flanagan, ο οποίος θα γράψει και το σενάριο μαζί με τον αδελφό του James Flanagan ("Midnight Mass"), βασισμένοι φυσικά στο βιβλίο του Christopher Pike.

Ο Mike Flanagan Θα Σκηνοθετήσει Το "The Season of Passage"

Ο Mike Flanagan

Ο Mike Flanagan έχει αποκτήσει την ταυτότητα του μαιτρ του τρόμου με ταινίες όπως το "Absentia", το "Ouija: Origin of Evil", το "Oculus", και τα "Doctor Sleep" και "Gerald's Game" του Stephen King. Όμως, ο Αμερικανός σκηνοθέτης-σεναριογράφος έχει πλέον επεκταθεί και στις τηλεοπτικές σειρές τρόμου, με το "The Haunting of Hill House" και το "The Haunting of Bly Manor", το "Midnight Mass" που ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του πριν από μερικές εβδομάδες και το "The Midnight Club" (επίσης του συγγραφέα Christopher Pike), που ξεκίνησε ήδη γυρίσματα.

Σύμφωνα με τον Mike Flanagan:

"Το 'The Season of Passage' αποτελούσε για εμένα ένα ονειρικό project, από τα εφηβικά μου χρόνια. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με τον αδελφό μου (James) και συνεργάτη μου στην Intrepid Pictures, σε αυτή την επική ταινία τρόμου στο διάστημα για την Universal Pictures."

Το πολύ ενδιαφέρον θρίλερ επιστημονικής φαντασίας "The Season of Passage", που αποτελεί μια συμπαραγωγή της Universal Pictures και της Intrepid Pictures, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις αρχές του 2023...

 

Ο Mike Flanagan Θα Σκηνοθετήσει Το "The Season of Passage"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.