Πρώτη Ματιά Στο "The Midnight Club" Του Netflix

0

Ύστερα από το "The Haunting of Hill House" και το "The Haunting Of Bly Manor", ο Mike Flanagan συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του στο Netflix με μια νέα σειρά τρόμου, με το "The Midnight Club", την τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου του Christopher Pike ("The Thirst", "Chain Letter", "Remember Me"), που εκδόθηκε το 1994.

"Η ιστορία εστιάζει γύρω από μια ομάδα εφήβων που διαμένουν στο Rotterdam Home, ένα κέντρο για ετοιμοθάνατους έφηβους ασθενείς. Κάθε βράδυ τα μεσάνυχτα, οι νέοι μαζεύονται για να αφηγηθούν τρομακτικές ιστορίες. Πέρα από την αφήγηση των ιστοριών, τα μέλη του κλαμπ έχουν και κάνει και μια ιδιαίτερη συμφωνία: ο πρώτος που θα πεθάνει, θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τους άλλους από την άλλη πλευρά."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει η Leah Fong ("The Magicians", "Once Upon a Time"), μαζί με τον Mike Flanagan ("Doctor Sleep", "Gerald’s Game", "The Haunting of Hill House"), ο οποίος φυσικά εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τον Trevor Macy ("Doctor Sleep", "Gerald’s Game").

Σύμφωνα με τον δημιουργό της σειράς Mike Flanagan:

"Ονειρευόμουν την υλοποίηση αυτού του project από την εφηβεία μου και ανυπομονώ να ξεκινήσω αυτή τη νέα περιπέτεια με τον συνεργάτη μου από την Intrepid, Trevor Macy, καθώς και την φανταστική ομάδα που έχουμε συγκεντρώσει."

Το νεανικό cast αποτελείται από τουςIgby Rigney ("Joe Bell), Ruth Codd, William Chris Sumpter ("Power"), Adia ("Danger Love Story"), Aya Furukawa ("The Terror"), Annarah Shephard, Sauriyan Sapkota, Zach Gilford ("Friday Night Lights"), Samantha Sloyan ("The Haunting of Hill House"), Matt Biedel ("Narcos: Mexico") και την Heather Langenkamp ("The Bay"), στο ρόλο της διευθύντριας του νοσοκομείου.

Ο πολυάσχολος Flanagan ολοκλήρωσε πριν από μερικές εβδομάδες τα γυρίσματα του "Midnight Mass", της άλλης σειράς τρόμου που ετοιμάζει για το Netflix, μια σειρά που αναμένεται να διατεθεί μέσα στο 2021, κάτι που σημαίνει πως το "The Midnight Club" που ξεκινά τώρα τα γυρίσματα του, θα διατεθεί μέσα στο 2022...

 

Πρώτη Ματιά Στο "The Midnight Club" Του Netflix

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.