Ο David Fincher Ετοιμάζει Το "The Killer"

0

Ύστερα από το ανάμεικτων εντυπώσεων "Mank", ο David Fincher είναι έτοιμος να ξεκινήσει τα γυρίσματα του "The Killer", ενός νέου φιλμ, που αρχικά θα υλοποιούσε η Paramount, αλλά τελικά κατέληξε στο Netflix. Το νέο φιλμ του ταλαντούχου σκηνοθέτη είναι βασισμένο στο ομώνυμο Γαλλικό comic, που ο έγραψε ο συγγραφέας Alexis Nolent (aka Matz) και εικονογράφησε ο Luc Jacamon.

"Βασισμένο στη Γαλλική εικονογραφημένη νουβέλα, το φιλμ ακολουθεί έναν τραχύ, ταραγμένο και κυνηγημένο επαγγελματία δολοφόνο, που προσπαθεί να απελευθερωθεί από τις πολιτικές συνέπειες που έχουν προκαλέσει οι αποστολές του. Έχοντας αποσυρθεί στο Μεξικό, παρασύρεται πάλι πίσω σε μια γεωπολιτική κρίση, ανάμεσα στην Κούβα, την Βενεζουέλα και τις Ηνωμένες Πολιτείες."

Ο David Fincher Ετοιμάζει Το "The Killer"

Όπως προαναφέραμε την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο David Fincher, το σενάριο της μεταφοράς έχει γράψει ο Andrew Kevin Walker ("Se7en", "Sleepy Hollow"), ενώ την κινηματογράφηση έχει αναλάβει ο Erik Messerschmidt ("Mank", "Mindhunter").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα βρεθεί ο Michael Fassbender ("Prometheus", "Steve Jobs"), ενώ προς τα παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα των ηθοποιών που θα τον πλαισιώσουν.

Τα γυρίσματα του "The Killer" που αποτελεί μέρος της τετραετούς συμφωνίας του David Fincher με το Netflix, θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο στο Παρίσι, ενώ η διάθεση του μέσα από την υπηρεσία streaming αναμένεται μέσα στο 2022...

 

Ο David Fincher Ετοιμάζει Το "The Killer"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.