Ο David Fincher Υπέγραψε 4ετή Συμφωνία Με Το Netflix

0

Μια από τις ευχάριστες ειδήσεις της εβδομάδας που πέρασε, ήταν η ανακοίνωση της τετραετής συμφωνίας του David Fincher με το Netflix. Έτσι, μετά το "House of Cards", το "Mindhunter", το "Love, Death & Robots" και το "Mank", ο καταξιωμένος δημιουργός ("Fight Club", "Se7en") θα συνεχίσει την συνεργασία του με το Netflix, που περιλαμβάνει τόσο ταινίες, όσο και τηλεοπτικές σειρές.

Σύμφωνα με τον David Fincher:

"Ναι υπέγραψα μια αποκλειστική συμφωνία με το Netflix για τέσσερα χρόνια. Πλέον περιμένω να δω την υποδοχή που θα έχει το "Mank" και μετά είτε θα πάω στους ιθύνοντες του Netflix για να ζητήσω μια ευκαιρία εξιλέωσης ή θα το παίξω αλαζόνας μαλάκας και θα απαιτήσω να γυρίσω και άλλα ασπρόμαυρα φιλμ. [Γέλια] Όχι, είμαι εδώ για δημιουργήσω περιεχόμενο - ότι και αν αυτό σημαίνει - που μπορεί να τους φέρει νέους συνδρομητές, με την όποια μικρή επιρροή που μπορεί να διαθέτω."

Ο Fincher, που στο πρόσφατο παρελθόν βίωσε κάποιες ιδιαίτερα άσχημες επαγγελματικές χρονιές, όταν η Sony τον απομάκρυνε από το franchise του "The Girl With the Dragon Tattoo" και το HBO 'έβγαλε απο την πρίζα' τις τηλεοπτικές σειρές "Utopia" και "Videosyncrazy", πλέον φαίνεται να έχει βρει στο Netflix τις ιδανικές συνθήκες, καθώς η υπηρεσία streaming φημίζεται για την δημιουργική ελευθερία που παρέχει στους δημιουργούς...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.