Η Sony Ετοιμάζει Το "Madame Web"

0

Η Sony ετοιμάζει το "Madame Web", την κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου comic που δημιούργησαν, οι Denny O’Neil και John Romita Jr, σε ενα φίλμ που θα αποτελέσει κομμάτι του κινηματογραφικού σύμπαντος του "Spider-Man".

Ο χαρακτήρας της Madame Web εμφανίστηκε για πρώτη το 1980, στο τεύχος #210 του comic "The Amazing Spider-Man", της Marvel Comics.

Η Cassandra Webb απεικονίζεται συνήθως σαν μια γηρασμένη τυφλή γυναίκα, που πάσχει απο μια χρόνια νευρομυϊκή ασθένεια που δυσκολεύει την κίνηση και την αναπνοή της, κάτι που την αναγκάζει να βρίσκεται συνδεδεμένη με μια συσκευή μηχανικής υποστήριξης που μοιάζει με ιστό αράχνης. Ο χαρακτήρας της διαθέτει μαντικές και τηλεπαθητικές ικανότητες, ενώ κάποτε είχε βοηθήσει τον Spider-Man στην αναζήτηση ενός θύματος απαγωγής.

Η Sony Ετοιμάζει Το "Madame Web"

Το σενάριο της κινηματογραφικής μεταφοράς έχουν αναλάβει οι Matt Sazama ("Gods of Egypt", "Lost In Space") και Burk Sharpless ("Power Rangers"), το δίδυμο που έχει αναλάβει και το σενάριο του "Morbius".

Με δεδομένο πως οι ταινίες του "Spider-Man" δεν θα έχουν πλέον σύνδεση με τις ταινίες του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel (MCU), η Sony προσπαθεί να επεκτείνει το δικό της comic σύμπαν με αυτόνομες ταινίες των Venom, Morbius, Silver Sable and Black Cat και Silk...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.