Η Sony Ετοιμάζει Την Μεταφορά Του Comic "Silk"

0

Στην προσπάθεια της να μείνει εντός του παιχνιδιού των σούπερ ηρώων, η Sony (που διαθέτει μόνο τα δικαιώματα του Spider-Man), προσπαθεί να αξιοποιήσει τους περιφεριακούς ήρωες απο το σύμπαν του ανθρώπου-αράχνη.

Έτσι, ύστερα απο το "Silver Sable and Black Cat", το "Morbius" και το "Venom", που θα κυκλοφορήσει σε μερικούς μήνες, η Sony φαίνεται να εξετάζει και την μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του "Silk", του comic της Marvel που δημιούργησαν οι Dan Slott και Humberto Ramos.

"Η Cindy Moon είναι μια Αμερικανό-κορεάτισσα γυναίκα, η οποία υπήρξε συμμαθήτρια του Peter Parker. Η Cindy έπεσε και αυτή θύμα της ίδιας ραδιενεργής αράχνης που δάγκωσε τον Peter, σε εκείνη την εκπαιδευτική εκδρομή. Οταν οι γονείς ανακάλυψαν τις υπερδυνάμεις της, οι οποίες είναι παρόμοιες με αυτές του Peter, η Cindy εισήχθη σε μια άγνωστη τοποθεσία όπου παρέμεινε έγκλειστη για 13 χρόνια. Οταν αφέθηκε ελεύθερη, εξελίχθηκε στην ηρωίδα με το όνομα Silk."

Ο χαρακτήρας της Silk εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2014, μέσα απο το comic "The Amazing Spider-Man Vol. 3 #1", ενώ οι κινηματογραφικές της εμφανίσεις μετρούν μόλις λίγα λεπτά, στις ταινίες "Spider-Man: Homecoming" και "Avengers: Infinity War".

Την παραγωγή του φίλμ έχει αναλάβει η Amy Pascal, η παραγωγός του "Spider-Man: Homecoming" και του "Venom"....

 

Η Sony Ετοιμάζει Την Μεταφορά Του Comic "Silk"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.