Η MGM Ετοιμάζει Το Remake Του "The Dark Half"

0

Ζούμε σε μια εποχή που οι νουβέλες του Stephen King μεταφέρονται στο σινεμά και την τηλεόραση, η μια πίσω απο την άλλη. Είτε για πρώτη, είτε για δεύτερη μεταφορά, τα βιβλία του διάσημου συγγραφέα αποτελούν την πρώτη επιλογή των στούντιο για υλοποίηση. Έτσι, ύστερα απο το "Pet Sematary" που μεταφέρθηκε για δεύτερη φορά (ανεπιτυχώς) στον κινηματογράφο πρίν απο μερικούς μήνες, ήρθε η σειρά και για το "The Dark Half", το βιβλίο του King που μεταφέρθηκε για πρώτη το 1993 απο τον σκηνοθέτη George Romero και με πρωταγωνιστή τον Timothy Hutton.

"Η ιστορία ακολουθεί εναν συγγραφέα με το όνομα Thad Beaumont, εναν αλκοολικό που προσπαθεί να επανέλθει, διατηρώντας χαμηλό προφίλ στην μικρή πόλη του Ludlow, στο Maine. Αν και ο Thad είχε μικρή επιτυχία με το αληθινό του όνομα, γνώρισε μεγάλη επιτυχία με το ψευδώνυμο 'George Stark', μια επιτυχία που εν μέρη οφείλεται στις νουβέλες Stark, που εστίαζαν στη ζωή ενός μυθοπλαστικού, κατα συρροή δολοφόνου με το όνομα Alexis Machine.
Όταν αποκαλύπτεται πως ο Thad και ο George είναι το ίδιο πρόσωπο, η σύζυγος του Thad, Liz, προτείνει να στήσουν μια κηδεία-παρωδία για το ψευδώνυμο George Stark. Όμως, τα πράγματα θα πάρουν μια σκοτεινή στροφή, καθώς ο George θα αναστηθεί απο τον τάφο..."

Η MGM Ετοιμάζει Το Remake Του "The Dark Half"

Σκηνή απο το φίλμ του 1993.

Σύμφωνα με το Deadline, την σκηνοθεσία του remake έχει αναλάβει ο Alex Ross Perry, ο οποίος θα γράψει και το σενάριο. Ο Perry έγινε ευρύτερα γνωστός το 2014 με την ταινία "Listen Up Philip", ενώ αμέσως μετά ακολούθησε το "Queen of Earth" με την Elizabeth Moss, το "Golden Exits" και πιο πρόφατα το "Her Smell".

Αν και το όνομα του Perry έχει ακουστεί για την σκηνοθεσία και του "Rest Stop", της σύντομης ιστορίας του Stephen King που εκδόθηκε το 2003 μέσα απο το περιοδικό Esquire, όλα δείχνουν πως το "The Dark Half" θα υλοποιηθεί πρώτο, καθώς διαθέτει υψηλότερο προφίλ...

 

Η MGM Ετοιμάζει Το Remake Του "The Dark Half"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.