Ο Alex Ross Perry Θα Σκηνοθετήσει Το "Rest Stop" Του Stephen King

0

Σύμφωνα με το Variety, ο Alex Ross Perry θα σκηνοθετήσει και θα γράψει το "Rest Stop", την κινηματογραφική μεταφορά της σύντομης ιστορίας του Stephen King που εκδόθηκε το 2003, μέσα απο το περιοδικό Esquire, αποτελώντας μέρος της συλλογής "Just After Sunset".

"Ο συγγραφέας John Dykstra, που γράφει με το ψευδώνυμο Rick Hardin, ήπιε πολύ μπύρα στη ομαδική συνάντηση συγγραφέων που παραβρέθηκε και στην επιστροφή απο το Jacksonville στη Sarasota αναζητά μια τουαλέτα. Υπάρχει μόνο ενα άλλο αυτοκίνητο στη στάση που βρήκε και άθελα του ακούει μια συζήτηση απο την τουαλέτα των γυναικών. Ακούει μια γυναικεία και μια αντρική φωνή και τους ήχους ενδοοικογενειακής βίας.

Ο Dykstra είναι πολύ διστακτικός και τρομαγμένος για να δράσει, όμως υιοθετεί την προσωπικότητα του Hardin, του άλλου εαυτού του και επιτίθεται στον άνδρα με ενα λοστό. Ο Hardin καλεί την αστυνομία και συνιστά στην γυναίκα να φύγει και παρά την άρνηση της, σπάει τα γυαλιά του άνδρα για να είναι σίγουρος πως ο άνδρας δεν θα τον ακολουθήσει.

Ύστερα απο κάποια ώρα, η προσωπικότητα του Hardin φεύγει και επιστρέφει αυτή του Dykstra, ο οποίος αρχίζει να ξερνά έξω απο το όχημα του, όταν η αδρεναλίνη του περιστατικού εξασθενεί. Αμέσως ο Dykstra σταματά σε ενα βενζινάδικο και εξονυχιστικά προσπαθεί να βεβαιωθεί πως ο άνδρας δεν τον ακολούθησε. Οταν γυρνά στο σπίτι του, ο Dykstra κλειδώνει τις πόρτες και ενεργοποιεί τον συναγερμό."

Όπως προαναφέραμε την σκηνοθεσία της μεταφοράς έχει αναλάβει ο Alex Ross Perry, ο οποίος θα γράψει και το σενάριο. Ο Perry έγινε ευρύτερα γνωστός το 2014 με την ταινία "Listen Up Philip", ενώ αμέσως μετά ακολούθησε το "Queen of Earth" με την Elizabeth Moss και το "Golden Exits".

Κρίνοντας πάντως απο την πλοκή και το στύλ του Alex Ross Perry, το "Rest Stop" αναμένεται σαν ενα σκοτεινό, θρίλερ μυστηρίου που μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι αξιόλογο...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.