“Η Sarah, μια μισθοφόρος ιδιωτικής εταιρείας αναλαμβάνει την αποστολή να εισχωρήσει σε μια οργάνωση αναρχικών που “χτυπά” πολυεθνικές εταιρείες. Ζώντας ανάμεσα τους – στη προσπάθεια να τους προσεγγίσει – η Sarah ξαφνικά βλέπει τον εαυτό της να διχάζεται ανάμεσα στους δύο κόσμους.”
Δράμα μυστηρίου σε σκηνοθεσία Zal Batmanglij (“Sound of My Voice”) και σενάριο του ίδιου και της Brit Marling (“Another Earth”). Πρωταγωνιστούν οι Ellen Page, Alexander Skarsgård, Brit Marling, Patricia Clarkson, Shiloh Fernandez, Julia Ormond, Toby Kebbell, Aldis Hodge, Billy Slaughter, Han Soto.
Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο Sundance Film Festival που διεξάγεται αυτές τις ημέρες, ενώ τα δικαιώματα της απέσπασε η Fox Searchlight που θα κάνει και τη διανομή μέσα στο 2013.
Δείτε το trailer: