Η 20th Century Studios κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το “Deliver Me From Nowhere”, το φιλμ του Scott Cooper που εστιάζει στη ζωή του Bruce Springsteen. Ένα καλογυρισμένο μουσικό βιογραφικό δράμα, ένα είδος ταινιών που τα τελευταία χρόνια έχει μόδα, ειδικά μετά τα βραβεία που απέσπασε το “Bohemian Rhapsody”.
“Το φιλμ καταγράφει τη δημιουργία του άλμπουμ ‘Nebraska’ του Bruce Springsteen το 1982, όταν ήταν ένας νεαρός μουσικός στα πρόθυρα της παγκόσμιας φήμης, αγωνιζόμενος να συμφιλιώσει τις πιέσεις της επιτυχίας με τα φαντάσματα του παρελθόντος του. Ηχογραφημένο σε ένα 4 track μαγνητόφωνο στο υπνοδωμάτιο του Springsteen στο New Jersey, το άλμπουμ σηματοδότησε μια καθοριστική στιγμή στη ζωή του και θεωρείται ένα από τα πιο διαχρονικά του έργα – ένας ακατέργαστος, στοιχειωμένος ακουστικός δίσκος γεμάτος από χαμένες ψυχές που αναζητούν έναν λόγο να πιστέψουν.”
Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Scott Cooper (“Crazy Heart”, “Hostiles”), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Στο ρόλο του Bruce Springsteen βρίσκεται ο Jeremy Allen White (“The Bear”), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Stephen Graham, Odessa Young, Jeremy Strong, Paul Walter Hauser, Gaby Hoffman, Marc Maron, David Krumholt.
Το “Deliver Me From Nowhere” θα κυκλοφορήσει στα σινεμά στις 24 Οκτωβρίου.
Δείτε το trailer: