Το Τελικό Trailer Του "The Witch"

0

Η A24 Films κυκλοφόρησε το τελικό trailer απο το "The Witch", την ταινία τρόμου του Robert Eggers, που έκλεψε την παράσταση στο Φεστιβάλ του Sundance τον περασμένο Σεπτέμβριο.

"Νέα Αγγλία, 1630: Oταν ο William, ένας οικογενειάρχης και αγρότης, απειλείται με εξορία απο την εκκλησία, αναγκάζεται να μεταφέρει την οικογένεια του σε ένα απομονωμένο κομμάτι γής, στην άκρη ενός δάσους. Εκεί όμως, περιέργα και τρομακτικά πράγματα αρχίζουν να συμβαίνουν καθώς δέχονται επιθέσεις απο ζώα, οι σοδείες καταστρέφονται, ένα παιδί εξαφανίζεται και ένα άλλο φαίνεται να έχει κυριευθεί απο έναν δαίμονα. Καθώς η κατάσταση χειροτερεύει, η οικογένεια κατηγορεί την έφηβη κόρη για μαγεία και οι οικογενειακοί δεσμοί, η πίστη και η αφοσίωση αρχίζουν να αμφισβητούνται."

Στη σκηνοθεσία και το σενάριο βρίσκεται ο Robert Eggers, που κάνει το σκηνοθετικό του ντεπούτο. Πρωταγωνιστούν οι Anya Taylor-Joy, Ralph Ineson, Kate Dickie, Lucas Dawson, Harvey Scrimshaw και Ellie Grainger.

Η ταινία που κέρδισε το Βραβείο Καλύτερου Σκηνοθέτη στο Φεστιβάλ του Sundance, αναπαριστά πολύ προσεκτικά την θεοφοβούμενη περιοχή της Νέας Αγγλίας, αρκετές δεκαετίες πρίν το 1692 και τις δίκες των μαγισσών του Salem, στις οποίες οι θρησκευτικές καταδίκες εξελίχθηκαν με τραγικό τρόπο σε μαζική υστερία.

Με εντυπωσιακή κινηματογράφηση, επιβλητική ατμόσφαιρα και μια εξαιρετική ερμηνεία απο την νεαρή Anya Taylor-Joy, το "The Witch" φαντάζει σαν ένα πολύ αξιόλογο και πολύ τρομακτικό θρίλερ τρόμου.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική, στις 19 Φεβρουαρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.