Πρώτο Trailer του "Crave"

0

"Ο Aiden επιθυμεί μια καλύτερη ζωή. Μια ζωή μακριά απο τη σκληρή δουλειά του φωτογράφου της σήμανσης όπου φωτογραφίζει θύματα εγκλημάτων. Μια ζωή με νόημα και μακριά απο τους άσχημους δρόμους του Detroit, μια ζωή όπου θα γνωρίσει την τέλεια γυναίκα και θα σώσει τον κόσμο απο το κακό. Καθώς η σκοτεινή φαντασία του Aiden αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα γνωρίζει την Virginia, μια νεαρή γυναίκα με τα δικά της δειλήματα και επιθυμίες. Αποξενωμένη απο τον φίλο της Ravi, η Virginia δημιουργεί μια αβέβαιη σχέση με τον Aiden ο οποίος έχει αποκτήσει εμμονή με την ιδέα του εκδικητή. Την ώρα που η Virginia ανακαλύπτει την ανησυχητική αλήθεια για τον εσωτερικό κόσμο του Aiden, ο Aiden μαθαίνει ότι θα πληρώσει ενα μεγάλο τίμημα για την διεστραμμένη φαντασία του."

Δράμα-θρίλερ σε σκηνοθεσία του Charles de Lauzirika που κάνει το σκηνοθετικό του ντεπούτο ύστερα απο μια άκρως επιτυχημένη καριέρα ως παραγωγός Special Edition Blu-ray κυκλοφοριών ("Twin Peaks Gold Box", "Blade Runner Blu-ray Restoration", "Alien Anthology") ενώ υπογράφει και το σενάριο το οποίο είναι βασισμένο στην ιστορία του Robert Lawton.

Πρωταγωνιστούν οι Josh Lawson, Emma Lung, Ron Perlman, Edward Furlong, Christopher Stapleton, William Gines, Jim Hanna, Tonya Cornelisse, Richard Speight Jr..

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο Fantasia Film Festival του Montreal στις 24 Ιουλίου ενώ έχει προσελκύσει αρκετό ενδιαφέρον χάρις στο πρωτότυπο σενάριο που συνδυάζει επιστημονική φαντασία με μυθολογία και κάτι απο superhero comic.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Τα σχόλια έχουν κλείσει.