Πρώτο Trailer Απο Το "The Walk"

0

Η Sony Pictures κυκλοφορησε το πρώτο trailer απο το "The Walk", την βιογραφική ταινία του Robert Zemeckis.

"Η ιστορία εστιάζει στον Γάλλο ακροβάτη Philippe Petit και το παράτολμο εγχειρήμα του, να περπατήσει σε τεντωμένο καλώδιο ανάμεσα στους δίδυμους πύργους του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου στη Νέα Υόρκη, τον Αύγουστο του 1974. Σε ύψος 410 μέτρων, ο Petit τοποθέτησε ένα καλώδιο 200 κιλών, το οποίο διέσχισε 8 φορές ισορροπώντας με την βοήθεια ενός 8μετρου κονταριού. Υστερα απο παράσταση 45 λεπτών, ο Petit συνελήφθη απο την αστυνομία της Νέας Υόρκης."

Την σκηνοθεσία της μεταφοράς έχει αναλάβει ο Robert Zemeckis ("Forrest Gump", "Back to the Future Trilogy"), που υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Christopher Browne, βασισμένοι στο ομώνυμο βιβλίο του Philippe Petit και το βραβευμένο με Oscar ντοκυμαντέρ "Man on Wire", του James Marsh.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Petit θα βρεθεί ο Joseph Gordon-Levitt ("Inception", "The Dark Knight Rises"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Ben Kingsley, James Badge Dale, Ben Schwartz, Clément Sibony, César Domboy και Charlotte Le Bon.

Γυρισμένο με πρωτοποριακές φωτορεαλιστικές τεχνικές και την μαγεία του IMAX 3D, το "The Walk" αποτελεί μια ευκαιρία για τους φίλους του σινεμά, να ζήσουν και να νιώσουν το πως είναι να φτάνεις τα σύννεφα.

Η ταινία που αρχικά είχε τον τίτλο "To Reach the Clouds", θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 2 Οκτωβρίου του 2015.

Δείτε το trailer:

 

the-walk-poster

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.