Πρώτο Trailer Απο Το "The Secret Garden"

0

Το Studiocanal κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Secret Garden", την νέα κινηματογραφική μεταφορά της κλασικής νουβέλας της Frances Hodgson Burnett. Το πρώτο trailer φανερώνει ενα καλογυρισμένο παραμύθι για όλη την οικογένεια, που φαίνεται να τιμά τόσο την νουβέλα, όσο και το ομώνυμο φίλμ του 1993, που σκηνοθέτησε η Agnieszka Holland.

"Η μικρή Mary Lennox μένει ορφανή στην Ινδία του 19ου αιώνα, όταν οι γονείς της υποκύπτουν στη χολέρα. Σύντομα η Mary στέλνεται στην Αγγλική ύπαιθρο για να ζήσει με τον θείο της Archibald Craven, εκεί όπου θα γνωρίσει τους υπηρέτες, οι οποίοι θα εξελιχθούν στους μοναδικούς της φίλους μέσα στο μεγάλο σπίτι. Ο κόσμος της αλλάζει δραματικά, όταν ενας μυστηριώδης κοκκινολαίμης την οδηγεί σε εναν μυστικό κήπο γεμάτο περιπέτειες, εκεί όπου θα γνωρίσει εναν ξάδελφο που δεν γνώριζε πως είχε."

Πρώτο Trailer Απο Το "The Secret Garden"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Marc Munden ("Utopia"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Jack Thorne ("The Aeronauts").

Πρωταγωνιστούν οι Dixie Egerickx, Colin Firth, Julie Walters, Maeve Dermody, Jemma Powell, Amir Wilson, Sonia Goswami, Edan Hayhurst, Lee Starkey, Chloe Stannage, Abdul Hakim Joy, Isis Davis.

Το "The Secret Garden" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες την άνοιξη του 2020.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.