Πρώτο Trailer Από Το "The Guilty" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "The Guilty", το δραματικό φιλμ του Antoine Fuqua που είναι βασισμένο στο Δανέζικο φιλμ "Den Skyldige" του 2018. Αν και το trailer φανερώνει ένα καλογυρισμένο αστυνομικό θρίλερ, αυτό που δεν μπορούμε να καταλάβουμε είναι γιατί πρέπει ένα επιτυχημένο φιλμ να ξαναγυρίζεται μέσα σε δυο χρόνια...

"Η ταινία διηγείται τα γεγονότα ενός πρωινού σε ένα τηλεφωνικό κέντρο του 911. Ο χειριστής Joe Baylor (Jake Gyllenhaal) προσπαθεί να σώσει κάποιον που καλεί και βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο, αλλά σύντομα ανακαλύπτει ότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και ότι η μόνη λύση είναι να αντιμετωπίσει την αλήθεια."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Antoine Fuqua, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Nic Pizzolatto ("True Detective", "The Killing"), βασισμένος στο σενάριο του original φιλμ που έγραψαν οι Gustav Möller & Emil Nygaard Albertsen.

Πρωταγωνιστούν οι Jake Gyllenhaal, Ethan Hawke, Paul Dano, Riley Keough, Peter Sarsgaard, Bill Burr, Da'Vine Joy Randolph, Beau Knapp, Edi Patterson, David Castañeda, Christina Vidal, Adrian Martinez, Gillian Zinser, Vivien Lyra Blair.

Το "The Guilty" ή "Ο Ένοχος" θα διατεθεί μέσα από το Netflix την 1η Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Από Το "The Guilty" Του Netflix

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.