Πρώτο Trailer Από Το Sci-Fi Θρίλερ "Mother/Android"

0

Το Hulu κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Mother/Android", το sci-fi θρίλερ του Mattson Tomlin. Το trailer φανερώνει ένα θρίλερ επιστημονικής φαντασίας με χαμηλό budget και μια πλοκή που εστιάζει στην επανάσταση των ρομπότ, που στο trailer παρουσιάζονται σαν μεταλλικά zombies.

"Η ιστορία εξελίσσεται στο προσεχές μέλλον και ακολουθεί την Georgia (Chloë Grace Moretz) και τον φίλο της Sam (Algee Smith), μέσα από το επικίνδυνο ταξίδι της διαφυγής τους, καθώς η χώρα τους βρίσκεται σε έναν αναπάντεχο πόλεμο με την τεχνητή νοημοσύνη. Μόλις μερικές μέρες πριν από την άφιξη του πρώτου παιδιού τους, θα πρέπει να αντιμετωπίσουν το 'No Man’s Land', το οχυρό της επανάστασης των ανδροειδών, ελπίζοντας πως θα βρουν ένα ασφαλές μέρος πριν τη γέννα."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Ρουμάνος Mattson Tomlin ("Solomon Grundy"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Chloë Grace Moretz, Algee Smith, Steve M. Robertson, Raúl Castillo, Oscar Wahlberg, Kate Avallone, Owen Burke, Jared Reinfeldt, Kiara Pichardo, Liam McNeill, Tamara Hickey, Jose Guns Alves, Ralph Ayala.

Το "Mother/Android" θα διατεθεί μέσα από το Hulu στις 17 Δεκεμβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Από Το Sci-Fi Θρίλερ "Mother/Android"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Σχολιάστε