Πρώτο Trailer Από Το "Penguin Bloom"

0

Η Roadshow Films κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Penguin Bloom", το δραματικό φιλμ του Glendyn Ivin. Το trailer φανερώνει ένα αξιόλογο πλην φορμουλαικο μελόδραμα, που είναι βασισμένο σε μια ενδιαφέρουσα αληθινή ιστορία.

"Το φιλμ αφηγείται την αληθινή ιστορία της Sam Bloom (Naomi Watts), μιας νεαρής μητέρας που θα δει την ζωή της να ανατρέπεται όταν ένα σοβαρό ατύχημα την αφήνει παράλυτη. Ο σύζυγος της Sam (Andrew Lincoln), τα τρία μικρά αγόρια της και η μητέρα της (Jacki Weaver), πασχίζουν να προσαρμοστούν στη νέα κατάσταση, μέχρι την στιγμή που ένας απρόσμενος σύμμαχος θα έρθει στη ζωή τους, με την μορφή μιας τραυματισμένης μικρής καρακάξας, που θα ονομάσουν Penguin. Η άφιξη του πουλιού θα αποτελέσει έναν ευχάριστο περισπασμό για την οικογένεια Bloom και τελικά θα προκαλέσει μια μεγάλη αλλαγή στην ζωή τους."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Glendyn Ivin ("Last Ride", "Hunters"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Harry Cripps ("WillFull") και Shaun Grant ("Berlin Syndrome"), βασισμένοι στο βιβλίο των Cameron Bloom και Bradley Trevor Greive.

Πρωταγωνιστούν οι Naomi Watts, Andrew Lincoln, Jacki Weaver, Rachel House, Gia Carides, Leeanna Walsman, Lisa Hensley, Griffin Murray-Johnston, Felix Cameron, Randolph Fields, Abe Clifford-Barr.

Το "Penguin Bloom" θα διατεθεί μέσα από το Netflix στις 27 Ιανουαρίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Από Το "Penguin Bloom"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.