Πρώτο Trailer Απο Το Μουσικό Δράμα "Eden"

0

Η CG Cinéma κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Eden", το μουσικό δράμα της Mia Hansen-Løve που καταγράφει την έκρηξη και την πορεία της Γαλλικής House μουσικής σκηνής στη δεκαετία του 90'.

"Ο Paul και οι φίλοι του, αναμέσα τους και οι Guy-Manuel de Homem-Christo και Thomas Bangalter (γνωστοί και ως Daft Punk), βλέπουν το όραμα στην μουσική garage καθώς τα πάρτυ τους γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή. Αυτό που βιώνουν είναι η απόλυτη ευλογία που εκτείνεται στην αιωνιότητα, όμως αυτό το συναίσθημα εξανεμίζεται με την επαφή με την απαιτήσεις της καθημερινότητας. Το φίλμ της Hansen-Løve παίζει στο μυαλό σαν μια δίνη απο όμορφα πρόσωπα και σώματα, αυθόρμητες στιγμές, εκλάμψεις φωτός και χρώματος και μουσική, μουσική και περισσότερη μουσική. Το Eden είναι ένα φίλμ που κινείται με τον παλμό της νεότητας."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Mia Hansen-Løve ("Father of My Children", "Goodbye First Love"), που υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον αδελφό της Sven Hansen-Løve, ο οποίος υπήρξε ένας απο τους πρωτοπόρους DJs της Γαλλικής rave σκηνής στις αρχές του 1990.

Πρωταγωνιστούν οι Pauline Etienne, Vincent Macaigne, Roman Kolinka, Philippe Petit, Hugo Conzelmann, Zita Hanrot, Hugo Bienvenu, Félix de Givry, Vincent Lacoste, Arnaud Azoulay, Laurent Cazanave, Paul Spera, ενώ εμφανίζονται και οι Greta Gerwig και Brady Corbet.

Μια νοσταλγική ματιά στην εποχή της έκρηξης του γαλλικού house στα μέσα της δεκαετίας του 90', μια εποχή που ανέδειξε ονόματα όπως οι Daft Punk, Étienne de Crécy, Dimitri from Paris, Cassius-Stardust, Alan Braxe & Fred Falke, Mr. Oizo και Bob Sinclar.

"Music Sounds Better With You..."

Ενα είδος που ήρθε και στην Ελλάδα με την μορφή του Disco House, σε μια περίοδο όπου η Αθήνα δεχόταν κύματα επιρροών απο όλες τις ηλεκτρονικές μουσικές σκηνές του πλανήτη, αποτελώντας μια απο τις πιο δραστήριες πρωτεύουσες της Ευρώπης, με έντονο και ποιοτικό clubbing που σταδιακά έσβησε ύστερα απο σωρεία λαθών και πιέσεις...

Το "Eden" θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Τορόντο σε μερικές ημέρες.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.