Πρώτο Trailer Απο Το "Morbius"

0

Η Sony Pictures κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Morbius", την ταινία comic που εστιάζει στον ομώνυμο χαρακτήρα της Marvel Comics, που ανήκει στο ευρύτερο σύμπαν του "Spider-Man". Το πρώτο trailer φανερώνει μια ταινία comic που δεν φαίνεται να ξεφεύγει και πολύ απο το playbook των ταινιών του είδους και μάλιστα με εναν χαρακτήρα που δεν είναι και ιδιαίτερα δημοφιλής.

"Ο Morbius ή αλλιώς ο Ζωντανός Βρυκόλακας, εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα comics την δεκαετία του 70', σαν ένας ανταγωνιστής του Spider-Man. Αργότερα, ο χαρακτήρας που δημιούργησε ο Roy Thomas και εικονογράφησε ο Gil Kane, εξελίχθηκε σε έναν ηρωικό και τραγικά ελαττωματικό πρωταγωνιστή, που απέκτησε την δική του σειρά comics. Ο Morbius είναι ο Dr. Michael Morbius, ένας επιστήμονας που έπασχε απο μια σπάνια ασθένεια του αίματος, την οποία προσπάθησε να θεραπεύσει μόνος του με καταστροφικά αποτελέσματα. Αντί να θεραπευτεί, ο Morbius προσβλήθηκε απο μια πάθηση, μια μορφή βαμπιρισμού - δίψας για αίμα, καθώς και κυνόδοντες και σούπερ δύναμη."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Daniel Espinosa ("Safe House", "Life"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Burk Sharpless και Matt Sazama, το δίδυμο σεναριογράφων πίσω απο τις ταινίες "The Last Witch Hunter", "Dracula Untold", "Gods of Egypt" και "Power Rangers" και την τηλεοπτική σειρά "Lost In Space" του Netflix.

Πρωταγωνιστούν οι Jared Leto, Adria Arjona, Jared Harris, Matt Smith, Ria Fend, Charlie Shotwell, Corey Johnson, Tom Forbes.

Το "Morbius" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 31 Ιουλίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.