Πρώτο Trailer Απο Το "Krampus"

0

Η Legendary κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Krampus", το θρίλερ τρόμου που εστιάζει στο φολκλόρ μύθο του The Krampus, ένα ανθρωπόμορφο πλάσμα που την βραδιά των Χριστουγέννων τιμωρεί τα παιδιά που είχαν άσχημη συμπεριφορά κατά την διάρκεια του χρόνου.

"Οταν η δυσλειτουργική του οικογένεια, συγκρούεται κατά την διάρκεια των εορτών, ο απογοητευμένος νεαρός Max (Emjay Anthony), γυρνά την πλάτη του στα Χριστούγεννα. Αυτό που δεν ξέρει όμως, είναι ότι αυτή η έλλειψη εορταστικού πνεύματος έχει απελευθερώσει την οργή του Krampus: μιας δαιμονικής δύναμης ενός αρχαίου κακού, που τιμωρεί τους απίστους. Τα πράγματα χειροτερεύουν, καθώς τα αγαπημένα σύμβολα των γιορτών αποκτούν τη δική τους τερατώδη ζωή και πολιορκούν το σπίτι της εύθραυστης οικογένειας, αναγκάζοντας τους να αγωνιστούν, ο ένας για τον άλλο, αν θέλουν να επιβιώσουν."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Michael Dougherty ("Trick 'r Treat"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Todd Casey και τον Zach Shields.

Πρωταγωνιστούν οι Adam Scott, Toni Collette, Allison Tolman, David Koechner, Conchata Ferrell, Stefania Owen, Emjay Anthony και Gareth Ruck.

Αν και η ιστορία είναι κάπως περίεργη (ακόμη και για ταινία τρόμου), το αξιόλογο cast σε συνδυασμό με την παρουσία του Michael Dougherty, του σκηνοθέτη του πολύ καλού "Trick 'r Treat", αφήνει κάποια περιθώρια αισιοδοξίας.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθoυσες τον Δεκέμβριο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.