Πρώτο Trailer Απο Το "Independence Day: Resurgence"

0

Η 20th Century Fox κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Independence Day: Resurgence", την συνέχεια της ταινίας "Independence Day" του Roland Emmerich, που κυκλοφόρησε το 1996.

"Υστερα απο την ήττα των εξωγήινων και την ανάκτηση της τεχνολογίας τους, όλα τα έθνη της Γής συνεργάζονται για την δημιουργία ενός τεραστίων διατάσεων αμυντικού προγράμματος που μπορεί να προστατέψει τον πλανήτη. Ομως τίποτε δεν μπορεί να μας προετοιμάσει για την ιδιαίτερα εξελιγμένη και πρωτοφανή δύναμη των εξωγήινων. Μόνο η εφευρετικότητα μερικών γενναίων ανδρών και γυναικών, μπορεί να σώσει την ανθρωπότητα που βρίσκεται στο χείλος του αφανισμού."

Στη σκηνοθεσία και της δεύτερης ταινίας βρίσκεται ο Roland Emmerich (“The Day After Tomorrow”, “2012”), ενώ το σενάριο που έγραψε αρχικά ο James Vanderbilt ("The Amazing Spider-Man", "Zodiac"), αναθεωρήθηκε απο τον Carter Blanchard, βασισμένο πάντα στους χαρακτήρες που δημιούργησαν οι Dean Devlin και Roland Emmerich.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν τα μέλη της πρώτης ταινίας Jeff Goldblum, Bill Pullman, Vivica A. Fox, Judd Hirsch και Brent Spiner, ενώ τα νέα πρόσωπα είναι οι Liam Hemsworth ("Thor"), Maika Monroe ("It Follows"), Charlotte Gainsbourg ("Nymphomaniac"), William Fichtner ("The Perfect Storm"), Jessie Usher, Joey King και Sela Ward.

Με budget που ξεπερνά τα 200$ εκατομμύρια δολάρια, το sequel του "Independence Day" αναμένεται γεμάτο με εντυπωσιακά οπτικά εφέ αλλά και ελαττωματικό σενάριο, ένα πρόβλημα που μαστίζει όλες τις ταινίες του Γερμανού σκηνοθέτη.

Το "Independence Day: Resurgence" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 24 Ιουνίου του 2016.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.