Πρώτο Trailer Από Το "I’m Thinking of Ending Things"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "I’m Thinking of Ending Things", το νέο φιλμ του καταξιωμένου σεναριογράφου Charlie Kaufman, που είναι βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο που έγραψε ο Iain Reid ("One Bird's Choice", "The Truth About Luck"). Όπως θα περίμενε κανείς, το πρώτο trailer φανερώνει ένα περίεργο και παρανοϊκό φιλμ, από αυτά μου έχει συνηθίσει ο Charlie Kaufman.

"Η ιστορία ακολουθεί τον Jake, ο οποίος ταξιδεύει για να δει τους γονείς του στην απομονωμένη φάρμα τους, μαζί με την σύντροφο του, η οποία σκέφτεται να δώσει τέλος στη ζωή της. Όταν ο Jake κάνει μια απρόσμενη παράκαμψη, αφήνοντάς την αποκλεισμένη, τότε αυτό που ακολουθεί είναι μια διεστραμμένη μίξη έντασης, ψυχολογικής αδυναμίας και απόλυτου τρόμου."

Ο Charlie Kaufman ξεκίνησε την καριέρα σαν σεναριογράφος τηλεοπτικών σειρών ("The Edge", "The Trouble with Larry") και σύντομα έκανε το μεγάλο άλμα στο Hollywood με την συγγραφή σεναρίων σε ταινίες όπως το "Being John Malkovich", "Adaptation." και το "Eternal Sunshine of the Spotless Mind" όπου και απέσπασε το Oscar Καλύτερου Σεναρίου.

Πρώτο Trailer Από Το "I’m Thinking of Ending Things"

Το σκηνοθετικό ντεπούτο του Kaufman, έλαβε χώρα το 2008 με την ταινία "Synecdoche, New York", ενώ το 2015 σκηνοθέτησε το δεύτερο του φίλμ, την animated ταινία "Anomalisa".

Εκτός απο το σενάριο και την σκηνοθεσία στο "I’m Thinking Of Ending Things", ο Kaufman εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τους Anthony Bregman και Stefanie Azpiazu.

Πρωταγωνιστούν οι Jessie Buckley, Jesse Plemons, David Thewlis, Toni Collette, Jason Ralph, Colby Minifie, Abby Quinn, Guy Boyd, Hadley Robinson, Teddy Coluca.

Το "I’m Thinking of Ending Things" θα διατεθεί μέσα από το Netflix στις 4 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Από Το "I’m Thinking of Ending Things"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.