Πρώτο Trailer Από Το Δραματικό "Bruised" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Bruised", το δραματικό φιλμ της ηθοποιού Halle Berry, που κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο. Το trailer φανερώνει ένα κλασικό boxing-drama, που διαθέτει την χιλιοειπωμένη ιστορία του/της boxer που κάνει το comeback.

"Η Jackie Justice (Halle Berry) είναι μια αθλήτρια μεικτών πολεμικών τεχνών που εγκαταλείπει το άθλημα ντροπιασμένη. Άτυχη και γεμάτη οργή και μετάνοια χρόνια μετά τον τελευταίο της αγώνα, πείθεται να λάβει μέρος σε ένα σκληρό παράνομο παιχνίδι από τον μάνατζερ και φίλο της Desi (Adan Canto). Εκεί, την παρατηρεί ένας χρηματοδότης πρωταθλήματος αγώνων (Shamier Anderson) που υπόσχεται στην Jackie μια ζωή ξανά στο ρινγκ. Όμως, ο δρόμος της εξιλέωσης αποκτά απροσδόκητα μια προσωπική διάσταση, όταν ο Manny (Danny Boyd Jr.) – ο γιος που παράτησε όταν ήταν ακόμα μωρό – εμφανίζεται στην πόρτα της."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Halle Berry, ενώ το σενάριο υπογράφει η Michelle Rosenfarb. Πρωταγωνιστούν οι Halle Berry ("Monster's Ball", "X-Men"), Adan Canto, Shamier Anderson, Danny Boyd Jr., Stephen McKinley Henderson, Nikolai Nikolaeff, Marcella Lentz-Pope, Denny Dillon, Sheila Atim, Raw Leiba.

Το "Bruised" θα διατεθεί μέσα από το Netflix στις 24 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.