Πρώτο Trailer Από Το "Against the Ice"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Against the Ice", τη δραματική περιπέτεια του Δανού σκηνοθέτη Peter Flinth. Το trailer φανερώνει μια ενδιαφέρουσα περιπέτεια με όμορφη κινηματογράφηση, που είναι βασισμένη σε αληθινή ιστορία,

"Το "Κόντρα στον Πάγο" είναι μια αληθινή ιστορία για τη φιλία, την αγάπη και τη συναρπαστική δύναμη της συντροφικότητας, καθώς δύο άντρες βρίσκουν αποδείξεις ότι η Γροιλανδία είναι ένα νησί, παλεύοντας πρώτα με ακραίες συνθήκες στην προσπάθειά τους να επιβιώσουν."

Πρώτο Trailer Από Το "Against the Ice"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Peter Flinth ("The Other Side", "Eye of the Eagle"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Nikolaj Coster-Waldau και Joe Derrick (screenplay), βασισμένοι στην νουβέλα του Ejnar Mikkelsen. Πρωταγωνιστούν οι Nikolaj Coster-Waldau, Joe Cole, Charles Dance, Heida Reed, Ed Speleers, Diarmaid Murtagh, Gísli Örn Garðarsson, Sam Redford, Nick Jameson, Frankie Wilson, Þorsteinn Bachmann.

Το "Against the Ice" που έχει στη θέση του παραγωγού τον Baltasar Kormákur ("101 Reykjavík", "Everest", "Katla"), θα διατεθεί μέσα από το Netflix στις 2 Μαρτίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Από Το "Against the Ice"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Σχολιάστε