Πρώτο Trailer Απο Το "Bridget Jones's Baby"

0

Το Studiocanal κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Bridget Jones's Baby", την τρίτη ταινία απο το κινηματογραφικό franchise.

"Υστερα απο τον χωρισμό της με τον Mark Darcy (Firth), η Bridget Jones (Zellweger) δεν είδε την κατάσταση της να βελτιώνεται, όπως νόμιζε. Στα σαράντα της πλέον και ελεύθερη, αποφασίζει να εστιάσει στην δουλειά της, ως επικεφαλής των ειδήσεων, περιτριγυρισμένη απο παλιούς και νέους φίλους. Για πρώτη φορά, η Bridget έχει τα πάντα υπό έλεγχο. Τι θα μπορούσε να πάει στραβά?

Τότε η ερωτική της ζωή θα αλλάξει όταν η Bridget θα γνωρίσει ένα κομψό Αμερικανό με το όνομα Jack (Dempsey), τον μνηστήρα που είναι όλα αυτά που δεν είναι ο Mr. Darcy. Σε μια απροσδόκητη τροπή, η Bridget μένει έγκυος αλλά και προβληματισμένη, καθώς δεν είναι σίγουρη για την ταυτότητα του πατέρα του παιδιού."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Sharon Maguire ("Bridget Jones's Diary"), ενώ το σενάριο είναι βασισμένο στους χαρακτήρες που δημιούργησε η Helen Fielding.

Πρωταγωνιστούν οι Renée Zellweger, Colin Firth, Patrick Dempsey, Emma Thompson, Jim Broadbent, Celia Imrie, James Callis, Sally Phillips, Enzo Cilenti.

Η τρίτη ταινία της σειράς φαντάζει το ίδιο αχρείαστη με την δεύτερη, σε ένα franchise που εκτός απο την πρώτη ταινία δεν έχει να επιδείξει κάτι το αξιόλογο.

Το "Bridget Jones's Baby" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Σεπτέμβριο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.