Πρώτο Teaser Από Το "The Hand of God"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο teaser-trailer από το "The Hand of God", το νέο φιλμ του Paolo Sorrentino. Το teaser φανερώνει ένα καλογυρισμένο φιλμ με όλα τα χαρακτηριστικά που μας έχει συνηθίσει ο Ιταλός δημιουργός, που αυτή την φορά αφηγείται την δική του προσωπική ιστορία.

"Η ιστορία ακολουθεί τον νεαρό Fabietto Schisa, στην ταραχώδη Νάπολη της δεκαετίας του 80'. Μια ιστορία γεμάτη με απροσδόκητες χαρές, όπως η άφιξη του θρύλου του ποδοσφαίρου Diego Maradona και μια εξίσου απροσδόκητη τραγωδία. Η μοίρα παίζει το ρόλο της, η χαρά και η τραγωδία μπλέκονται και το μέλλον του Fabietto βρίσκεται σε κίνηση. Ο Sorrentino επιστρέφει στην πατρίδα του για να αφηγηθεί την πιο προσωπική του ιστορία, μια ιστορία του πεπρωμένου και της οικογένειας, του αθλητισμού και του σινεμά, της αγάπης και της απώλειας."

Πρώτο Teaser Από Το "The Hand of God"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Paolo Sorrentino ("Il Divo", "The Great Beauty", "The Young Pope"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Filippo Scotti, Toni Servillo, Teresa Saponangelo, Marlon Joubert, Luisa Ranieri, Renato Carpentieri, Massimiliano Gallo, Betty Pedrazzi, Biagio Manna, Ciro Capano, Enzo Decaro, Lino Musella, Sofya Gershevich.

Το "The Hand of God" θα διατεθεί μέσα από το Netflix και επιλεγμένες αίθουσες, μέσα στους επόμενους μήνες.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Teaser Από Το "The Hand of God"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.