Πρώτα Teasers του Νέου Superman: "Man Of Steel"

0

Η Warner Bros. κυκλοφόρησε τα πρώτα teasers απο το "Man Of Steel", το reboot του διάσημου ήρωα Superman της DC Comics.

Στα teasers φαίνεται ξεκάθαρα η επιρροή του Christopher Nolan - που έχει αναλάβει την παραγωγή της νέας ταινίας - με τα μουντά χρώματα και τη ρεαλιστική ατμόσφαιρα να κυριαρχούν, θυμίζοντας κατα πολύ την τριλογία του Batman. O νεος Superman αναμένεται πιο σκοτεινός, με νέα στολή που δεν θυμίζει σε τίποτα την προηγούμενη σε μια ταινία όπου η εισπρακτική της επιτυχία θα καθορίσει και το μέλλον του franchise.

"Ενα μικρό παιδί που φτάνει στη Γή απο ενα ετοιμοθάνατο πλανήτη, υιοθετείται απο ενα ζευγάρι στο Kansas της Αμερικής. Με κάλυψη τη δουλειά του ως δημοσιαγράφος ο Clark Kent χρησιμοποιεί τις εξωπραγματικές του δυνάμεις για να προστατέψει το νέο του "σπίτι".

Την σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Zack Snyder (300, Watchmen, Suckerpunch) ενώ το σενάριο είναι των David S. Goyer (Batman Begins, Blade I-II, Dark City, The Dark Knight) βασισμένο στην ιστορία του Christopher Nolan.

Το cast είναι πολύ πλούσιο με τον Henry Cavill στο ρόλο του Superman, τον Laurence Fishburne στο ρόλο του αρχισυντάκτη της Daily Planet, την Amy Adams στο ρόλο της Lois Lane, την Diane Lane και τον Kevin Costner ως γονείς του σούπερ ήρωα, τον Michael Shannon στο ρόλο του Στρατηγού Zod και τον Russell Crowe σαν Jor-El.

Με με τους Nolan-Snyder στο τιμόνι, το reboot του Superman είναι πολύ δύσκολο να χάσει αν και έχουν δεί πολλά τα μάτια μας. Το "Superman: Man Of Steel" θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον Ιούνιο του 2013.

Teaser #1

Teaser #2

Μοιραστείτε.

About Author

Τα σχόλια έχουν κλείσει.